Kako izklopim odzivnik (simobil)?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Torej, Simobil sim kartica ni tolko v uporabi in imam GSM dostikrat izklopljen. No zdej bi pa jaz rada, da nekako izklopim tajnico/odzivnik in da bi simple pač blo samo rečeno; Številka je trenutno nedosegljiva.
Včeraj sem že klicala 444 (odzivnik, glavni menu) pa nisem nikjer našla nič za izklopit, samo za nastavitev osebnega..

Help me, please.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aaaaa, to je to. No, grem narest pa poročam o (ne)uspehu. Thanks zaenkrat.
grin1.gif

sparcpp

Zelenc'
18. avg 2009
8
0
1
Pred časom sem tudi jaz hotel izklopiti odzivnik in sem (se mi zdi) poslal to kodo. Odzivnik sem s tem izklopil, ampak sedaj pa opažam, da ob izklopljenem telefonu sedaj ni niti obvestila o nedosegljivosti ampak se čuje, kot da zvoni. Po vklopu telefona dobim SMS o zgrešenih klicih.
Ali sem kaj naredil narobe? Kako vklopim obvestilo o nedosegljivosti (vendar ne odzivnik)?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik sparcpp pravi:
Pred časom sem tudi jaz hotel izklopiti odzivnik in sem (se mi zdi) poslal to kodo. Odzivnik sem s tem izklopil, ampak sedaj pa opažam, da ob izklopljenem telefonu sedaj ni niti obvestila o nedosegljivosti ampak se čuje, kot da zvoni. Po vklopu telefona dobim SMS o zgrešenih klicih.
Ali sem kaj naredil narobe? Kako vklopim obvestilo o nedosegljivosti (vendar ne odzivnik)?
Tole meni zgleda, kot da s to kodo ugasneš tajnico na ponudnikovem sistemu, preusmeritev pa še vedno ostane in zato zvoni v prazno in ne javlja zgrešenih klicev.
Jaz bi na telefonu izklopil vse preusmeritve. Na E71 gre to takole: Orodja / Nastavitve / Telefon / Preusmeritve / Glasovni klici / Vsi glasovni klici / Prekliči.

sparcpp

Zelenc'
18. avg 2009
8
0
1
Preklic vseh preusmeritev ni rešil problema, je pa pomagal klic na podporo, kjer so rešili problem, tako da zdaj javlja nedosegljivost. Hvala vsem.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Meni se je tudi dogajalo, da je telefon dajal znak klicočemu, kakor da zvoni, čeprav sem imel izklopljen telefon. Poklical sem na podporo, in zadevo so rešili. Sem pa potem ugovotovil nekaj drugega. Ko sem pregledal tekočo porabo, sem videl, da so mi zaračunali nakup mesečne naročnine za opcijo Nakup predigre.A jaz nisem ničesar nakupoval, ali se naročal. Se pa ura nakupa poklapa z prejetim SMS om s s strani SImobila, v katerem so me je obvestili, da je zadeva rešena. Kaj se to dogaja? Sparcpp lahko preveriš, kako je s tem pri tebi?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No eko, jaz sem prišla v to temo ravno zarad tega, ker zdaj imam izklopljeno simobil cifro pa javlja kot da zvoni, wtf. Očitno bo treba na podporo poklicat..

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Sem poklical na SImobil, kjer so mi povedali, da je prišlo do napake, ko "se je vključil" Nakup predigre. Bom dobil dobropis.