Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imamo StreetPilota c330 z vgrajeno ameriško karto (America NT8), pa bi jo rad zamenjal z Europo in AR.
A se da to neredit, ker ne da, tako kot Nuvi, na voljo dostop do pomnilnika, ko ga povežeš z računalnikom.
Pa si prave driverje gor naložil in ti ga prepozna kot pravo napravo? In ta naprava ima dejansko svoj spomin? No jaz na streetpilotu 6XX in i modelu nisem imel teh težav, pa sem mislil da je podobno.
A imaš obkljukano v raziskovalcu, da ti prikazuje tudi skrite mape in datoteke ?
Morda je to vzrok da ne vidiš fajlov.
Pri meni je tudi tako na moji napravi (ne na takšni kot imaš ti !), dokler nisem označil, da mi prikaže skrite datoteke in mape, tako dolgo nisem videl notranjega pomnilnika naprave.
Ni hec v tem da ne vidiš fajlov, hec je v tem da sploh NI naprave v raziskovalcu, torej posledično tudi ne moreš vidit fajlov. Če je seveda podobno kot na tistem street pilotu ki sem ga jaz imel.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.