Kako fina je Slovenija....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.790
5.940
113
Ravno pred kratkim sem v roke dobil vpisno polo ene ciganke za vpis v vrtec. Sicer vem da je to proti pravno, pa pustimo sedaj to. Kar me moti je to, ko sem videl spisek njenih donacij. In ne boste verjeli, ženska prejema raznih doklad in socialnih pomoči iz vseh koncev in krajev, in skupaj potegne ssa 700 eur. Dobiva pa otroške doklade za 3 otroke, socialno pomoč kot mati samohranilka (??), pa pomoč za plenice od občine, in plačilo od očeta. Menda še manjka kak podatek, samo na koncu me je fascinirala suma, ki je presegala 700 eur. Seveda je kot ciganka tretirana prednostno, in bila sprejeta pred vsemi ostalimi otroci.

Bravo naša Slovenija!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zahvala gre raznim Drnovškom in Hanžkom, ter splošnemu javnemu mnenju pred vsem iz vrst Ljubljanske LDS populacije o nediskriminaciji drugačnih kultur in ljudi.
"Saj smo ljuuuuudjeeee....

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Tolerantnost do drugačnih gor ali dol, raje delam za 700€ kot da sem cigo.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Še to lahko dodam...
V Novem mestu bodo iz dveh lokacij preselili barakarsko in šotorsko naselje na drugo lokacijo. Ampak ta druga lokacija ne bo ravno tako barakarska in šotorska, skratka ciganska. Država jim bo z proračunskimi sreddstvi uredila urbano in lepo urejeno naselje kot se šika, z vso sodobno infrastrukturo. Cigani se morajo le naložit v svoje neregistrirane Audi-je in BMW-je ter privolit v selitev.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa a res mislite, da dobi tolk pomoci sam zato, ker je ciganka ?
ste pa res naivni
uf-1.gif

Naiven si ti!

Je šla kolegica(brezposelna samohranilka) na socialno in ni vedela kaj naj reče da bo dobila otroške doklade.

Napol v šali sem ji rekel da naj reče da dobi vsak cigan doklade. Ko jo je socialna nekaj sprovocirala je to res omenila in dobila odgovor da je to res ampak ona ne bo dobila toliko kot cigani.
10.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.184
113
kaj delajo sedaj v ciganskem naselju pri novem mestu, en del je čisto prekopan ko sem se čez vikend mimo peljal, me je pa prehitel model z movo bmw 5 zrihtano v 0 kranjske registracije, šele ko je na koncu zavil pred eno veliko vilo sem videl da sedi cigan notri....sam mu mora bit res teško da ima take sosede
evil.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Je šla kolegica(brezposelna samohranilka) na socialno in ni vedela kaj naj reče da bo dobila otroške doklade.

kako je lahko negdo, ki je brezposelen tvoj kolega
confused-1.gif

o doklade talajo glede tega kar gdo pove oz. pojamra,
torej bol ko je jezik namazan vec doklade dobi
shocked-1.gif

to je malo verjetno in dvomim, da je res dobila odgvor, ki ga omenjas

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kaj delajo sedaj v ciganskem naselju pri novem mestu, en del je čisto prekopan ko sem se čez vikend mimo peljal,
Pri Novem mestu je polno ciganskih naselij.
Verjetno jim država dela vodovod, kanalizacijo, javno razsvetljavo, elektriko napeljuje, optični kabel polaga, plin itd....
Ciganov je veliko in to je kar lepa volilna baza nekateriih strank.
Saj smoooo ljuuuudjeeee......

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

kako je lahko negdo, ki je brezposelen tvoj kolega
confused-1.gif

No, jaz bi te na tako provokacijo mirno usekal na g....
10.gif
Se pravi, da se g. Evrokrat druži samo z zaposlenimi in po možnosti najmanj UNI izobrazbo. Drugo mu je pod častjo.

Ah seveda - piše se neKdo
bonk.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Če je tudi on brezposeln, sta v bistvu kolega - sodelavca v brezposelnosti - na sončni upravi.
wink-1.gif

Drugač ma pa AndrejK kar prav, kar se tiče tvoje pismenosti - narobe zapisano, brez vejic...
crazy1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ti s pa res smešen če malo zavijem v celofan. za razmere kriviš ljubljansko lds, kdo bo pa tem vašim sorodnikom zgradil novo prebivališče? mende je muhič zdej neki za sd, mandat je pa dobil kot predsednik zveze za dolenjsko, državo pa majo čez sds, nsi in ostala desničarska zalega

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
ti s pa res smešen če malo zavijem v celofan. za razmere kriviš ljubljansko lds, kdo bo pa tem vašim sorodnikom zgradil novo prebivališče? mende je muhič zdej neki za sd, mandat je pa dobil kot predsednik zveze za dolenjsko, državo pa majo čez sds, nsi in ostala desničarska zalega

Nsi je levičarski

In vse kar se dogaja okoli "ciganov" je še vedno posledica LDS-a

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sevede in zdej bote še 500 let to gledal in za vse krivil lds, namest da bi kej nardil. pa ponavljam, tele nove barake ciganom ne bo zgradila ljubljanska lds ampak muhič & co (zveza za dolensko, sd)
o tem da je nsi levičarski
crazy1.gif
pa sploh ne bom izgubljal besed. ni čudno da je tebi in nekaterim za vse kriva ljubljanska lds, še nsi ne znate pozicionirat

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ne krivim Ljubljansko LDS ampak LDS na splošno in Ljubljansko javnost, ki je imela največ za govort, ko so Strojane selili.
Drgač pa maš prav. Muhič, ne bi bil izvoljen, če ga nebi volili vsi cigani. Je pa LDS, SD itd..vse iz istega gnezda. Ista sodrga.
Saj smo ljudje....

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sam če me spomin ne vara so strojane iz suhe krajine (dolenjska) preselil direkt v lj! in ljubljanska javnost,če me spomin ne vara, je bila močno proti temu, največji del te javnosti pa se z vsem skupaj niti ni kej preveč ukvarjal. je pa res, da je skušal drnovšek preprečiti javni linč tam okrog božiča. sam tale drnovšek je z zagorja bil. tko da apriori za vse krivit ljubljano, lds in lj. javnost je neresno da ne rečem cigansko. s cigani pr vas se pač sami zmente, sej ste ljudje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, saj to je to. Cigani se najbolj smilijo tistim, ki so daleč od njih in ki z njim nimajo nobenega posla. Ljublančani (pa ne samo Ljubljančani, da ne bo kaj narobe, vendar oni najbolj) so imeli polne gobce o rasizmu, ko so Strojane selili. Ampak k sebi jih pa ne bi uzeli. No zdaj jih imajo in bližnji sosedje niso najbolj navdušeni nad njimi.
Citat:
s cigani pr vas se pač sami zmente, sej ste ljudje.
Saj bi se, samo kaj ko pa cela Slovenija, razni varuhi takšnih in drugasčnih pravic skočijo po konc in tožarijo po vsem svetu, kako se mi s cigani pogovarjamo. Za cigana je batina, nič druzga. Žal.
Včasih je bil v Novem mestu en policaj, ki je imel pod kontrolo vse okoliške cigane. Še preden se je pojavil ta policaj na veselici, so jo cigani iz veselice popihali domov v svoje šotore in kot ščurki gledali iz šotorov ven. Pod komando tega policaja je marsi kakšen cigan mislu, da mu rekelc na hrbtu gori. Ampak red je pa bil, ker smo ljudje.....