Kako do položnice?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Zaradi malomarnega poslovnega delovanja Lon hranilnice in mobitela (naročil sem trajnik ki pa brez mojega vedenja ni zaštartal) so me danes izklopili. Položnice za marec nisem našel niti opomina. Ko kličem na mobitelov center me vežejo od enega do drugega svetovalca pa nihče mi noče dati nobene informacije sam pa ne najdem položnice.
Naj mi nekdo razloži kaj se to grejo in za kakšno delo pravzaprav oni dobivajo plače?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Očitno za nedelo oziroma za prevezave od enega do drugega...
smile-1.gif
Mislim da bi ti mogli podati info glede zapadlih obveznosti, oziroma se lahko oglasiš na mobitelov center pa boš tam lahko plačal račun... Zakaj se ti pa trajnik ni sprovedel je pa najbolje da povprašaš na svojo banko če je vse ok, in če je začni težit na mobitel itd itd....

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
V katerem koli mobitelovem centru lahko poravnaš račun brez položnice in brez provizije. Poveš samo telefonsko številko in naročnika. Če bi želel prejeti kopijo računa, pokličeš na 041700700. Pošljejo ti brezplačno.
Če trajnik ni zaštartal, se zmeni s svojo banko.
Opomin Mobitel pošilja na stalni naslov naročnika. Če ne drugega, si pa vsaj prejšnji torek dobil SMS pred izklopom...
Napisal si, da so te prevezovali od enega do drugega svetovalca in ti nihče ni hotel dati nobene informacije. Kakšno informacijo pa potrebuješ? To, da trajnik ni šel skozi in da si sedaj zato izklopljen, že veš... Nevem sicer v kateri mobitelov center si klical, kot rečeno je prava številka za take zadeve 041700700.
Če pa te zanima, kakšen znesek je za plačat, sklic, pokličeš na 041700704 (sektor za bonitete in izterjave)