Imam recimo 3 pc. Šiht, doma, pa še na eni lokaciji. Na vseh bi rad imel dostop do neke mape na lokalnem disku na šihtu, kjer bi urejal datoteke in jih tudi shranil. In potem pridem na drugo lokacijo in samo nadaljujem delo. Rad bi da bi bil dostop lepo iz Moj računalnik, kot recimo dostopam do Dropboxa, GoogleDrive, itn...
Sem upal na GoogleDrive, ampak mi ne uspe nastavit, da bi v Moj računalnik, kjer je mapa OneDrive, pokazalo vsebino ki je nastavljena v backup iz lokalnega pc (Računalniki v Google Drive)
Sej bi lahko skopiral celo mapo v GoogleDrive in potem bi bilo vse ok, ampak ne morem prestavit mape na drugo lokacijo na disku. Mora biti tam kjer je.
Ima to opcijo lažje dosegljivo kakšen drug cloud ponudnik?
Zihr je v letu 2020 kakšen lažji način kot FTP?
Sem upal na GoogleDrive, ampak mi ne uspe nastavit, da bi v Moj računalnik, kjer je mapa OneDrive, pokazalo vsebino ki je nastavljena v backup iz lokalnega pc (Računalniki v Google Drive)
Sej bi lahko skopiral celo mapo v GoogleDrive in potem bi bilo vse ok, ampak ne morem prestavit mape na drugo lokacijo na disku. Mora biti tam kjer je.
Ima to opcijo lažje dosegljivo kakšen drug cloud ponudnik?
Zihr je v letu 2020 kakšen lažji način kot FTP?