Kake videe to snemajo/objavljajo??

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mati so prejle z majhnim nečakom gledali TOTI video in skoraj obnemeli, ko so ugotovili o čem govori. Vsebina se ji ni zdela primerna za malega in je hitro zaprla. Kaj menite, kateri friki delajo takšne filmčke?? Sam po sebi je zelo lepo narejen, ampak vsebina ...
bonk.gif

PS: Pa glejte ga od začetka (ne nekaj preskakovati), ker je cela zgodba.
smile-1.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.116
551
113
tam ko se terc po tori rola
Kakšni friki delajo take videe..., ja buzaranti. Takim bi dal piti en fajn koktail (liter teden dni starega mleka, glavo gmilega zelja, štiri gnila jajca in dva deci ricinusa) en teden, vsak dan tako dozo. Potem bi mogoče spoznali, čemu je namenjena rit.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Kaj točno te moti? Ljubezenska zgodba kot vsaka druga, samo da so tukaj vključeni pedri. In hkrati reklama za kondome.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No sej to mi je zanimivo. Gledal sem ta filmček in se mi je naenkrat zazdelo nekaj narobe. Nekaj čudnega. Potem pa mi je kapnilo, da gre dejansko za zgodbico o fantku geju ter o iskanju ljubezni. In to na dejansko simpatičnem nivoju. Film se tako ujema z glasbo, da ne rabimo nobenih dodatnih razlag. Vendar vseeno se mi zdi tole malček rušenje tabujev. Skratka neobičajno in mogoče za male gledalce neprimerno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Evo narobe je to, ker izgleda kot trailer za neko otroško risanko. Ali pa recimo kot krajša risanka za otroke. Včasih smo gledalii mišičaste junake, danes pa otrokom kažejo te neumnosti. Ta fantek je dejansko moška kurbica v iskanju sreče. Rekel bi, da enega otroka tak video zmede, ker mu enostavno ni jasno, zakaj se imajo med sabo radi moški in ne normalni pari -> to je dejansko gej reklama, gej šola.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, fant bo zdaj postal gej posiljevalec.
Bostonski davitelj.
Že gradim zaklonišče.