Kak majo srce napisat da so posnetki resnični

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ogledal film The Troll Hunter in moram rečt če je to neka dokumentarna
grozljivka, da si zasluži to oceno, ampak...

Na samem začetku filma povejo da so "nevemkam" dobili 2 diska z vsebino tega filma, in da so izrezana bistva, nato pa
še dodajo da so preverili posnetke in da so resnični.

Skratka film govori o trolih na Norveškem, kako ti giganti 20 metrov in več hodijo po okolici, se bojujejo, rušijo cele gozde,
in da vlada zadevo prekriva... Ajde, da je grozljiva, pač zgodba nekoliko drugačna od ostalih kri špicajočih, tako malo za
večer preživet je super... Samo da pa napišejo da je zadeva resnična... Mislim bedarija, kdo pa bo to nasedel?

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Po mojem je to samo marketinška poteza, da privabijo tiste, ki bodo rekli "kaj pa, če je vse res" in tiste, ki bodo rekli "no, pa da vidmo te buče".
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.262
113
42
MalcomX če bi dobro gledal film in še kej o njemu prebral bi vedel da je to parodija na razne BWP in Cloverfielde

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
MalcomX če bi dobro gledal film in še kej o njemu prebral bi vedel da je to parodija na razne BWP in Cloverfielde

Zanimivo da IMDB nič o tem neve...

Genres: Action | Adventure | Drama | Horror | Thriller

Film se bo zapisal kot kulten, ti pa da je parodija. Je pa res, da se delno norčujejo iz Norveških legend in pravljic,
če si prebral kdaj katero zgodbo popotnikov Asbjornsen-a in Moe-a pol veš o čem govorim. Pa ne da se norčujejo ampak
jih nekako oživijo in jih spravijo na platno v bolj resnem kontekstu kot je ta film tudi bil mišljen. Ker ravno nasmejiš se ob
filmu ne, razen ko vidiš starega oblečenega v doma izdelanem vitez kostimu z piskrom na glavi in inekcijo veliko kot mp40
smile-1.gif

Tut to sta si zmislila (opisala) asbjornsen in moe.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem to razumel bolj kot zajebancijo, da te pripravijo na nekaj strašnega.
smile-1.gif

Čeprav so tisti troli krneki. Že prvi bi moral pobiti starega in mularijo.