Kaj za čimveč nabijanja za male pare?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bratranec je prilezel do 18-tke, do izpita in do prvega avta, zraven pa spada seveda še tresoča tablica
grin1.gif

Dnarja seveda ni, dijak pač. Avto je R19, not sem mu vtaknil Pioneer 4800 avtoradio, zdaj pa bi rad še zvočnike, da bo čimbolj ''nabijalo''.

Spredaj sem mu dal Pioneerje, kaj pa zadaj? Kake ovalce? Kaj naj samo s avtoradijem nardim, da bo sploh kak sound ven pa nimam pojma, jaz sem se včasih s tem bavil, pa je bil price range čisto drugačen.

Pravi da bi za zadnje zvočnike enih 50€ dal. Tole sem gledal na Bolhi: http://www.bolha.com/oglas3830...oz-2x100w-rms-a

Spomnim se modela ki je imel zadaj Sony Xplod ovalce in je tudi ''lepo'' žgalo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.875
2.267
113
za šankom

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tile Hertzi so pa ugodni, kake 2 leti nazaj so imeli ceno okoli 80€.

Ojačevalec + sub pa odpade, že zdaj se je zadolžil pri vseh tetah in stricih za avto, zavarovanje itd. tak da več kot 50€ po moje ne bo iztisnil. Jaz sem mu že svojega Pioneerja + zvočnike podaril, zadaj mu še zrihtam nekaj pa je. Kasneje če bo našparal pa lahko še vedno sub not da, pa mu recimo tile Hertzi ostanejo zadaj, pa ni nič zgubil.

Oni komplet za 150€ je pa res ugoden, sem že sendal link kolegu, ki pravi da bi rad imel nekaj obtežitve v prtljažniku
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Pioneer bo bolši za nabijanje, JBL sploh baje..Teji Hertzi znajo pa samo visok ton narest, sm se že sam zajebal in jih predvčerajšnim zmontiral.
bonk.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Morda bi bilo bolje, da se bratranec osredotoči predvsem na promet okrog sebe, kot na nabijanje. Takili 18 letni kozli preradi končajo v črni kroniki...

Gresnik

Pripravnik
1. sep 2007
341
0
16
js priporočam chorus line 10" sub in pa en ojačevalec zraven. sub stane 80€ in je res best buy za svoj denar. ojačevalec pa kak rabljen pa je za štart več kot dovolj. teh subov sem zmontiral že kar nekaj in do zdaj še noben ni rek kaj slabega čez njih glede na to kolko stanejo.

ovalci in podobne zadeve zadaj za polico so pa za moje pojme metanje denarja stran!

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
ko sem se še jaz bavil s tem in je začetek finančno bil kriza, sem poknil ovalce in gor en 2 kanalni ojačevalec za 10k sit. Žgalo je ko sam pes mater
aplauz.gif

sem pa ravno včeraj videl enega mulčka na semaforju ki mu je prav impresivno treslo cel avto. sem kr malo pogrešal stare čase
nahrung002.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Naj malo počaka pa da malo več za zadnje zvočnike. Za nabijanje bo nucal še amp, drugače bo prehitro tuljave skuril. Poceni zvočniki majo tudi poceni življenjsko dobo, če jih ne paziš.