kaj za 10k €?

shift

Guru
20. jul 2007
9.929
2.343
113
za šankom
evo situacija je taka da potrebujemo en avto za nekje 10k € ki na j ne bo starejši od 3 let in ima manj kot 70k km prevoženih.obvezno mora biti dizel-pogojno lahko tudi bencin+plin moči do 130KM.velikosti golfa ali več.odpadejo vsi opli,pežoji in renoji.zaželjen karavan ali avti tipa berlingo,c-max...
hvala za vse predloge

shift

Guru
20. jul 2007
9.929
2.343
113
za šankom
ja c max ali pa kakega focusa karavan.to mal zdej gledam po anetu.
tudi kak c4 grandpicasoo mi je zanimiv pa bi dodali še kakega jurja zraven

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
evo situacija je taka da potrebujemo en avto za nekje 10k € ki na j ne bo starejši od 3 let in ima manj kot 70k km prevoženih.obvezno mora biti dizel-pogojno lahko tudi bencin+plin moči do 130KM.velikosti golfa ali več.odpadejo vsi opli,pežoji in renoji.zaželjen karavan ali avti tipa berlingo,c-max...
hvala za vse predloge

Jaz ponavadi uporabim eno stran, kjer lahko vneseš specifikacijo, samo se je ne spomnim...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Eeeee našel!

Foter je gledal neko mašino za koruzo "lučkat" pa je ostal na strani.

Probaj če ti bo delalo...

www.avto.net

Tam desno klikni "Napredno iskanje", pol pa kliknes na vrstico, pa se ti odpre okence al kak naj rečem...
Zdaj pa zberi kaj bi rad, letnik, pa kilometre pa to...

Če ti pa kaj nebo šlo, pa kar tu vprašaj, al pa me kontaktiraj preko privatnega sporočila, načeloma če si
z mojega kraja pa ti tudi na dom pridem pokazat, za kako pivo boš pa le dal
smile-1.gif

Sej majo pa na strani tudi pomoč, pa jim kr na info@avto.net piši, če se ti bo kje zataknilo, meni ponavadi odgovorijo
še isti dan...

Pa lep pozdrav!