Kaj z denarjem na mobi računu

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kartico vsake toliko napolnim, da mi ne zapade, ter da lahko sprejmem kak klic, pa se mi je na njej nabralo že kar veliko denarja. Kaj naredit s tem denarjem? Bil sem šokiran, ko sem videl, da Moneta ne deluje, čeprav se še dobro spominjam, da so mobi bonus ukinili ravno zato, da predplačniki ne bi bili v privilegiranem položaju...

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kartico vsake toliko napolnim, da mi ne zapade, ter da lahko sprejmem kak klic, pa se mi je na njej nabralo že kar veliko denarja. Kaj naredit s tem denarjem? Bil sem šokiran, ko sem videl, da Moneta ne deluje, čeprav se še dobro spominjam, da so mobi bonus ukinili ravno zato, da predplačniki ne bi bili v privilegiranem položaju...
Plačevanje z Moneto je omogočeno tudi mobiuporabnikom, ti pa tako ali tako nebi "pobiralo" denarja iz mobiračuna - dobival bi mesečni račun, tako kot naročniki.
Da bi hitreje porabil stanje, si lahko naložiš kakšno igro, sliko, melodijo... možnosti je ogromno
grin1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, za tisto Moneto vem - sem bil prepričan, da se da tudi z mobi računa plačevat.

Naj mi raje kdo napiše kak pameten predlog... Bom imel več od tega če pošljem KARITAS na 1919, kot pa če kupuje, slike, igre ali melodije...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Kaj pa polnjenje kakega drugega mobi računa? Recimo preko planeta. Ne vem, če se da, samo razmišljam. Če se da, ti nekomu napolniš račun, oni ti pa vrne gotovino.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Nimam pojma, ker sem že kakšnih deset let naročnik.
frown-1.gif
Morda bi ti znal kdo na Mobitelovem centru oz. na 041 700 700 več povedati.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Bom imel več od tega če pošljem KARITAS na 1919, kot pa če kupuje, slike, igre ali melodije...

pa zdej je bla ema
evil.gif

druga pa tole s karitasom ni slaba ideja.

markomb

Pripravnik
25. jul 2008
41
0
6
a se da sms iz mobija poslat online, kaki planet ipd? namreč na kartici so neka sredstva, ki se nebodo nikoli porabila (vsake toliko se napolni za 5€ da se ne deaktivira sim za avtomatski odzivnik) pa bi pač te viška res poslal v kaki karitas ipd. Kartica pa je v napravi, in ne v telefonu.

lp,m

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
Denar podari Unicefu za pomoč afriki.
Nasvet:
Zakaj se ne včlaniš k gasilcem, reševalcem, radioamaterjem... in preideš na paket SOS kjer je mesečna naročnina 0 €, če kot si napisal naprava samo sprejema klice, sms-je.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
A sem preveč firbčen, če vprašam kok se ti je pa nabralo gor?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
preko planeta se da sms-e pošiljat, sam ne vem pa če se lahko na planet prijaviš kot mobi uporabnik oz. kot mobi uporabnik pošiljaš sms-e.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
preko planeta se da sms-e pošiljat, sam ne vem pa če se lahko na planet prijaviš kot mobi uporabnik oz. kot mobi uporabnik pošiljaš sms-e.
Tudi mobiuporabniki lahko preko www.planet.si pošiljajo sms-e (se pa moraš najprej s številko registrirat na planetu).

markomb

Pripravnik
25. jul 2008
41
0
6
kako pa je z tem darovanjem unicef ipd..? ali se obračuna SMS ali spet moneta? bo šel denar iz mobiračuna?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Obračuna se donacija 1 EUR + cena poslanega SMS. Vse kar se pobere s tvojega Mobiračuna bo šlo darovani organizaciji, torej 1 EUR plus tistih nekaj centov, kolikor stane poslan SMS.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
mah ja, samo ne bi ga rad nekaj brezveze šenkaval Mobitelu, ker za pogovore uporabljam drugega, kjer so minute precej ugodnejše...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Zakaj pa številke ne preneseš k drugemu operaterju s cenejšimi impulzi in uporabljaš samo to številko? Ali pa vsem, ki te kličejo na to številko sporočiš novo? Ali hočeš nujno imeti eno mobitelovo in eno drugo številko (da se lahko ljudje odločijo, kam te bodo klicali). Če želiš slednje, je to pač "davek", ki ga moraš plačati...