Kaj vzeti v Tušvesolju za 1 €

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Po dolgem premisleku sem se odločil za menjavo operaterja, sedaj me pa muči kateri telefon vzeti za 1€.

V ožji izbor so prišli trije: 6210 Navigator, 6303 classic in N78.

Pogoj je navigacija, vsaj 3M fotoaparat,... Nokia 6303 classic navigacije nima, ali pač?! Opisi funkcij se spet razlikujejo, nekje ima navigacijo, nekje ne.
Če jo ima, mi je še najbolj všeč zaradi svoje kompaktnosti in močnega ohišja.

Kaj izbrati, to je sedaj vprašanje?!?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nič pametnega, hehe... 6303 nima vgrajenega GPS čipa tako, da navigacija v pravem pomenu besede odpade.. Če pa nokia maps omogoča lociranje prek wifi povezave/baznih postaj tako kot google maps, pa ne vem, ampak nima niti veze, ker je natančno samo na 1 Km oz. tu nekje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
6303 je Symbian... in se da nalozit katerokoli navigacijo, ki je narejena za Symbian (Garmin, TomTom, Navigon, Nokia Maps ,... )... problem pa je, kot je bilo ze omenjeno, da nima vgrajenega GPS sprejemnika... tako, da je potrbno uproabiti zunanjega in ga povezati preko bluetooth povezave ...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
6303 je Symbian... in se da nalozit katerokoli navigacijo, ki je narejena za Symbian (Garmin, TomTom, Navigon, Nokia Maps ,... )... problem pa je, kot je bilo ze omenjeno, da nima vgrajenega GPS sprejemnika... tako, da je potrbno uproabiti zunanjega in ga povezati preko bluetooth povezave ...

Lepo, da si to dodal.
smile-1.gif
Čist pozabim na to opcijo, ker je še nisem koristil. Je pa res, da ni praktično okoli nosit dodatnih naprav in polnilcev - ajde, za v avto je kul, ne pa , ko si peš. Po drugi strani, pa če si res želi oblike od 6303 in že ima doma zunanji GPS, mu tudi ta opcija lahko prav pride.

Vendar, ker so vsi telefoni za 1 eur, bi jaz vzel najdražjega, ker bo največ vreden pri prodaji.