Namreč zanimam se za uvoz določene gostinske opreme (točenje sokov, toplih napitkov, piva) in me zanima kaj potrebujem, da postanem uvoznik, če sem seveda že dogovorjen s podjetjem glede zastopništva oz. da sem uvoznih njihovih aparatov. Zanimajo me predvsem zakonske zahteve in ureditve (pogoji, zagotavljanje servisa,.....). Kje bi to lahko si bolj natančno prebral.
Prav tako me zanima, če pozna kdo kako je z aparati v gostilnah, barih,.... . na primer za točenje pive, ga morajo gostinci sami kupit ali jim ga da Union oz. Laško ali kateri koli drugi pivovar.
Skratka zanima me vse o uvozu aparatov za gostilne ter kako gostinci te aparate dobijo, jih morajo kupit, najamejo, dobijo v posodo,...?
Če ima kdo kakršne koli informacije, bi mu bil zelo hvaležen.
Prav tako me zanima, če pozna kdo kako je z aparati v gostilnah, barih,.... . na primer za točenje pive, ga morajo gostinci sami kupit ali jim ga da Union oz. Laško ali kateri koli drugi pivovar.
Skratka zanima me vse o uvozu aparatov za gostilne ter kako gostinci te aparate dobijo, jih morajo kupit, najamejo, dobijo v posodo,...?
Če ima kdo kakršne koli informacije, bi mu bil zelo hvaležen.