Kaj uporabljate namesto flash-a

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Sem potegnu z neta adobe flash player v apk obliki, namestil, pa mi se vedno strani narejene v fleshu ne delajo. A je kaka alternativa oz. Kaj uporabljate. Gre se za android telefon seveda.

Nazadnje urejeno:

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Daj napiši še model telefona, saj nekateri procesorji ne podpirajo flasha.

huhu

Pripravnik
20. nov 2012
34
0
6
Če se ne motim ima note2 jelly bean 4.1 ali 4.2 in ta sistem sploh ne podpira adobe flash player-ja.....alternativa temu pa je zagotovo stock browser ki pa deluje v html5 formatu in kolikor vem predvaja večino videov tudi v flash formatu.....sam imam sicer galaxy s2 z nameščenim CyanogenMod rom-om verzija Jelly bean 4.1.2 ki prav tako ne podpira flash-a vendar mi je uspelo izbrskat kompatibilno oz. modificirano verzijo flash player-ja ki deluje BP.....lahko ga uploadam ker je itak freeware pa postam link...vendar šele potem ko dobim moj novi touch screen.....moj prvi se je na žalost po nesreči polomil......

Citat:
Uporabnik tic pravi:
Sem potegnu z neta adobe flash player v apk obliki, namestil, pa mi se vedno strani narejene v fleshu ne delajo. A je kaka alternativa oz. Kaj uporabljate. Gre se za android telefon seveda.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Sicer pa tole že pišem v boatu pa iscem nastavitev dami ne bi bilo treba levo desno scrolat in da bi pisavs bila vecja. Ker takole je alter ne berljiv

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.832
140
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa tole že pišem v boatu pa iscem nastavitev dami ne bi bilo treba levo desno scrolat in da bi pisavs bila vecja. Ker takole je alter ne berljiv
PDA Alter temo si preberi. Jaz na XCoverju berem brez težav.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Hvala za link. S tem flash playerjem in pa firefoxsom tud men vse dela tako kot mora.
Hvala še enkrat za pomoč
LP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
PDA Alter temo si preberi. Jaz na XCoverju berem brez težav.
Sorry ampak ne znam si pomagat s tvojim odgovorom. Znam v prvotnem brskalniku, operi mini to naredit, ne majhen pa v boatu, niti si ne znan pomagat s tvojim odgovorom.
Daš lahko link do pda teme?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Flash za Android je sicer deprecated in nima več uradnih updejtov ter podpore, vendar imaš na uradni strani arhiv vseh verziij. Zadnja meni brez težave in kakršnih koli modifikacij deluje na JB 4.2.2 in stock browserju.

Alternativa v širšem smislu je seveda HTML5, dokler pa strani še vedno uporabljajo Flash pa je le ta še vedno potreben za ogled teh strani.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Samo za razjasnitev, imam Samsung Galaxy S2 - 4.1.2 Jelly Bean. V Google Play imam flash od prej vendar mi ga ko sem šel na JB ni hotelo namestiti.
Zato sem potegnil zadnji apk iz Adobejeve spletne strani:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Kot je nekdo napisal je flash očitno nekompatibilen z JB, ker kljub temu, da je inštaliran ne deluje dobro.
Očitno mora biti modificirana verzija.

Vprašanje:

Fusion, Tic a ta verzija z linka je modificirana, ker tebi Tic očitno dela na JB?

Preden, kdo napade kaj delamo s tem flashem, da dostopaš do arhiva oddaj na RTVSLO še vedno potrebuješ flash.
Poskusil v brskalnikih stock, chrome, firefox.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Sam sem včeraj deinstaliral, flash in nisem občutil na tablici da bi bilo kaj drugačače danes ponovno namestil iz linka zgoraj in je isto kot prej, ali ga ta JB 4.1 ne pogreša ? KAJ je torej zaznati če tega flasha nimaš instaliranega.?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
NE DELA. Bi moral?
dobro, kaj potem namesto njega= ?
write.gif

Nazadnje urejeno: