Kaj storiti z velikim praznim gostinskim objektom?

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Torej kot piše v naslovu teme, me zanima kaj bi VI storili z ogromno prazno gostilno. Zanimajo me bolj komercialne ideje, vendar tudi druga mnenja so več kot dobrodošla.

Prosim ne smetite mi temo z raznimi odgovori kot so npr: podri, ali daj v najem, ker to ni izbira.

P.S. Boljše odgovore nagradim.

Lep pozdrav in hvala za vaše odgovore.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.716
6.486
113
Malo več povej, v čem je problem.
confused-1.gif

V gostinskih objektih se ponavadi streže hrana in pijača strankam, ki za storitev plačajo. Lastnik pa s tem denarjem pokrije stroške zaposlenih, surovin, vzdrževanja.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
glih v tem je problem... gostinski lokal ni obratoval dovolj dobro, zato je objekt prazen... sedaj bi radi zalaufali kaj drugega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
butasto sprašuješ.

1. a veš zakaj ni delal dobro? je slaba hrana, toplo pivo, krivonoga natakarca, bedna lokacija..kaj je vzrok
2. kaj pa bi drugega zalaufali? nočni klub, poker mašine, biljard, elitni klub, disko, galerija, bazeni

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Odvisno kje je objekt.

Vem za enega ki je slabo laufal, bil je ful uštiman znotraj. No potem so vse to ven pometali, dali noter mize, in sedaj ponujajo malice in kosila po ugodnih cenah. Na začetku niso imeli veliko prometa, potem ko je pa folk izvedel da imajo tam dobre in poceni malice je pa vedno polno. Pa laufa jim tudi zgleda, ker cela familija tam dela, pa kolektivne dopuste imajo po en mesec, nedelje zaprto...

Lahko pa narediš fitnes center, itak vedno več folka to prakticira, samo je pa velik vložek.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.398
113
Spremenis objekt v poligon za paintball/rolkanje ... napisi kok je velik, a je to kot neka skladiscna hala ali pac hisa itd... moja domislija je buja samo kaj vec napisi =)

Recmo ce je dost velik objekt not pripeljes par kubikov peska, kupis en bagercek in kasiras starsem ki pripeljejo otroke bagra vozit... nekje v ameriki se mi zdi obstaja en park kjer lahko furas vso zivo mehanizacijo ki si jo zamislis... proti placilu seveda... lahko naredis razstavni prostor za makete slike kipe.... pac racunas po 5 eur na razstavljeno stvar + 2 evra za vstopnino itd...

kaksna je pa potencialna nagrada? =)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Malo preskop si z informacijami... Povej kje je ta lokal, kje se nahaja ter kakšne so možnosti, kaj je v bližini itd...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
ste mogoče tudi pred odprtjem lokala spraševali na forumih kaj bi vi naredili z praznim objektom :S ???????

Lej , dokler nebo poslovna ideja TVOJA, ti nebo nič laufalo, pa če se še tako na glavo postavljaš, pa če dobiš 5000 dobrih idej. ti hasne ravno tolk, kot kredit na banki, samo zato ker je sosed reku, da je kredit ql :S Jaz tega res ne razumem. Če neveš kaj in kako bi delal, če nimaš vizije ni varjante da zlaufa karkol. Tudi gostinski lokali na še tako nemogočih lokacijah laufajo, potrebno je samo vedet, kako privabit ( in seveda zadovoljit, ter obdržat ) ljudi. Drugače je vse brez pomena.

Pa brez zamere. Poslovne ideje drugih ljudi NIKOLI neboš speljal dovolj dobro, sploh pa ne tako dobro kot bi jo tisti, ki si jo je zamislil in je vseskupaj že vnaprej obsojeno na propad!

lp . M

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Koncerti z živo rock ali splošno (slo/cro) glasbo - dovolj, da imaš polno enkrat na teden, pa imaš teden pokrit. Poceni bendov je veliko (ki igrajo koliko-toliko dobro vse živo). Med tednom pa imaš odprt kak manjši del lokala s kavicami - če bo polno recimo ob sobotah, bodo ljudje tudi med tednom na kakšno kavo prišli.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja čist premalo podatkov je res. Predvsem je pomembna lokacija, sosedi, infrastruktura. Ko se to ve, je dost lažje delat načrte.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Prezidaš, narediš dve tri garsonjere in oddajaš v najem. Če je morda še lokacija ustrezna za študentarijo, si sploh na konju.
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
še bolje če odda tujim delavcem, se ne pritožujejo nad luksuzom, ne razgrajajo, plačilo zagotovljeno... pa še več jih zbašeš v eno sobo.