Kaj sem to nekaj staknila?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Danes prižgem računalnik in nekaj ni vredu. Ko pišem npr. v Google, mi piše v obrnjenem vrstnem redu. Kurzor sploh ne morem postaviti na desno stran besedila, vedno mi ga odnese na levo. Če se postavim na kakšen del menija v Firefoksu, mi ga odpre, potem pa skače sem in tja po vseh menijih in se sploh ne ustavi. Ampak to dela samo občasno. Zdaj recimo mi dela normalno. Čez pet minut mi bo spet skakalo sem in tja.
Že skeniram z vsemi antivirusnimi in ad-aware programi, še online Kaspersky sem zagnala, zdaj pa čakam na rezultate. Bomo videli, če bo kaj pomagalo ...
Kdo ve sploh, kaj bi to bilo in kako se tega rešiti?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Google najde nekaj malega enakih problemov, zgleda je neki bug v Firefoxu (in Google Toolbaru), rešitve pa nobene.

Imaš zadnjo verzijo Firefoxa?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
i use Firefox myself too and had a similar problem and it was all the different add-on's that created the problem
so now i try to keep my add-on's to a minimum

Right-click->Change left to right?

What happens when you paste the Combining Cyrillic Millions Sign, a Unicode Character labeled U+0489 and start typing - a strange phenomenon happens and you start typing all words backwords.

Once I spotted this tip, I could not stop having fun with it. It was even more amazing than writing Flipped text like this - ʇxǝʇ pǝddı1ɟ

The Cyrillic block In Unicode extends from U+0400 to U+052F. The characters in the range U+0460–U+0489 are historic letters not used now. However, Combining Cyrillic Millions Sign seems to contain hidden control characters next to it that force change of text directionality. Of course there are many Unicode control characters that help in bidirectional text control (override to flow from right-to-left as in Arabic)

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Firefox 3.0.4 imam. Ampak ko se mi to pojavi, mi vsepovsod to dela, tudi v drugih programih.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
NIč nisem stiskala, vsaj ne da bi vedela kaj.
confused-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem pregledala, pa se še to vedno dogaja. Ampak ni problem samo v pisavi, pač pa tudi v skakanju menijev, če klikneš nanje, pri preklapljanju zavihkov - ko kliknem na drugega, mi hoče odpreti še vse druge in se potem ustavi na prvem levem - in podobno.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne, miška nič ne skače okoli. Gre pa za laptop, tako da ne vem, kako naj bi tipkovnico izklopila ...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pod pravim kotom moraš vrečt v steno
wink-1.gif

Stisni vsako tipko in glej, če se bo kaj zgodilo. Sumim sicer tipko home ali mogoče page up.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem tudi že sama malce poskušala, pa pridem do podobnih rezultatov, kakršen je problem, če pri tipkanju ali brskanju po menijih pritiskam tipko "v levo". Mogoče bo pa v tem problem.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Sem prišla spet do drugega spoznanja, da bi lahko bilo kaj z miško narobe (Logitech, priklopljena preko USB), če jo odklopim, (za zdaj) dela normalno. Mogoče bom rabila novo miško ali pa je z nastavitvami kaj narobe ...
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Torej bo treba res po novo miško. Uf, še dobro, samo da ni kak virus ali podobno sranje
wink-1.gif

Še eno vprašanje mimogrede, se lahko za Lenovo sploh kupi miška, ki je ni treba priklopiti preko USB, ne vidim nobenega pravega vtikača za navaden priklop?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Včasih se (neopazno) zatakne kaka tipka na tipkovnici in potem se dogajajo čudne reči
grin1.gif
Vsaj po mojih izkušnjah. Pomaga, da vsako tipko posebej malo bolj na trdo pritisneš nekajkrat.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj sem prvo mislila, da je s kakšno tipko kaj narobe, ampak zdaj je očitno z miško problem. Odkar sem jo odklopila, nimam več teh težav. Tako da si bom raje nabavila novo miško.
smile-1.gif