Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi pri novem boš moral porabiti vse žičke. Pazi, da bo ko boš priklopil črno in modro žico vmes tlivka, ki je vgrajena v stikalo. Ponavadi je narisana med katerima kontaktoma je, drugače bo naredilo "pok". Če pa piše line in ter line out pa nimaš kaj zgrešit,na tisti tretji kontak, ki ostane priklopiš modro žico.
Drugače pa ima stikalo sigurno kaj na sebi narisano ali napisano. Dobro poglej, pomojem so nekje narisane puščice v smeri noter in na drugih kontaktih v smeri ven.
Če ne najdeš, povej, kateri tip stikala je, bomo poiskali tovarniško shemo in podali nasvete.
Na novem ni nic oznaceno. Manj navodil sem videl samo se na zobotrebcih. Je pa od Promisa, kopalnisko stikalo. So neke puscice, ampak meni ne povejo nic
Na novem ni nic oznaceno. Manj navodil sem videl samo se na zobotrebcih. Je pa od Promisa, kopalnisko stikalo. So neke puscice, ampak meni ne povejo nic
dober si, da si se tega lotil s kovinskim izvijačem. jaz se nobenega drota ne dotaknem, brez da bi ga prej stestiral s "fazenbriferjem". nikoli ne veš, kako so kabli speljani od varovalk.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.