Kaj se že naredi z utorrentom?

B81

22. jul 2007
37.696
10.961
113
Zdravo

Pozabil sem, kaj se že inštalira ali naredi, da utorrent ne upočasni povezave, da skoraj brskat ne moreš...?
Nazadnje, ko sem to delal, sem mogo potem formatirat visto.

Hvala, Lp

B81

22. jul 2007
37.696
10.961
113
To sem naredil ja, potem pa ni šlo več zagnat.
Tak da bom najprej kopijo naredil, za vsak primer.
Hvaal

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Ruter? Direktna povezava? Sw firewall?

Vse te stvari lahko vplivajo na to in boš moral podat več info.

Osnovno pravilo pa je: omejitev števila povezav in omejitev uploada v utorrentu.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Win 7 nima omejitve. Lahko pa dodaš v registre zapis, da boš še ekstra siguren
smile-1.gif

1. Click Start button.
2. Type regedit in the Start Search box, and then click regedit.exe in the Programs list.
3. If you are prompted for an administrator password or for confirmation, type your password, or click Continue.
4. Navigate to the following registry key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\
Services\Tcpip\Parameters\
5. In the right pane, locate EnableConnectionRateLimiting registry value data entry.
6. If “EnableConnectionRateLimiting” is not found, the half-open TCP connections limit is already removed/disabled, allowing unlimited half-open incomplete outbound connections.
If “EnableConnectionRateLimiting” is found, delete the registry entry away, or double click on EnableConnectionRateLimiting, and in the Value data box, type 0, and then click OK.

B81

22. jul 2007
37.696
10.961
113
Aha, nimam tega ključa.
Kje pa se že povezava spusti na 100%?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.

Ker je ravno debata... zadnje čase mi net na cajte začne štekat totalno in mam na sumu, da ruter počepne ker je preveč povezav, pa me zanima, na koliko imate ostali nastavljeno max št. povezav, oziroma, koliko povezav/torrent? Aja, imam pa optiko, tak da bandwidth ni problem, router pa asus 500gDeluxe

Lp

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kak se pa openWRT razume s tiskalniki? Namreč, imam na usb obešenega laserja, pa sem sicer že mel idejo da bi naredil upgrade na ddwrt, pa sem bral da so neki problemi bli, potem sem pa nehal spremljat. Uporabljaš/dela? Kako je potem, če bi slučaaajno hotel nazaj na asusov firmware, je možno?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nazaj je možno.
Kak so tiskalniki, pa ne vem.

(uporabi OpenWRT 1.0, ker novi 8.xx ne podpira WLAN, razen če ne rabiš WLAN)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Drugega pomena WLAN kot Wireless LAN ne poznam ...
wink-1.gif

Ja, kaj pa vem, mogoče imaš vse preko kabla. Sem le naštel možnosti.