Kaj se sedaj uporablja za podpisovanje aplikacij

B81

22. jul 2007
37.667
10.948
113
9.2 S60 3.1 imaš ti, preveri malo. Sem imel, pa se ne spomnim, je bil pa cel komplet, s katerim si postopoma uredil telefon v pirate friendly
grin1.gif

Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2 - tukaj pa ne gre.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
v 35.0.002 je verzija firmwara telefona, ne symbiana.
Uporablja se podpisovanje aplikacij z original certifikatom, vsak program posebaj(na opda.cn, preko programov)
ali pa HelloOX2 hack, ki ga podpises 1x, nato pa lahko instaliras karkoli, brez tezenja.
Ce rabis HelloOX2 podpisan, mi lahko posljes IMEI preko PM. LP

jaka333

Zelenc'
2. jul 2008
11
0
1
A ta zadeva, da ni nekdo drug podpiše aplikacijo na tvoj IMEI, še deluje??
Nekje sem prebral, da to ni več mogoče!?
Tudi jaz bi bil interesent, če bi mi hotel pomagati
smile-1.gif

LP

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Eden od uporabnikov mi je poslal podpisano aplikacijo za E52, vendar je vseeno ni možno instalirat. Med instalacijo javlja, da certifikat ni veljaven. Na strani cer.opda sem podpisal tudi druge aplikacije, vendar se instalacija vedno ustavi pri preverjanju certifikata. S programom signsis prav tako ne gre. Isti problem se pojavi ob priklopu aparata na računalnik, ko OVI poskuša namestiti neke svoje varnostne programe.

Aparat je Nokia E52, kupljena pri Tušu, zazličica programske opreme: 031.012 od 6.1.2010. Aparat ni zaklenjen. Je možno, da obstaja kakšna blokada za nalaganje aplikacij? Zakaj ni možno namestiti niti aplikacij z Nokiine strani (Sports Tracker)?

Edit: Urejeno. Napaka je bila v nastavitvah datuma na aparatu.

Nazadnje urejeno: