Kaj še naj pogledam da se bom uscal?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ful rad gledam grozljivke, ampak enostavno več ne dobim "kick"-a, nič več me ne strese,...
Mam soliden ekran, dobro ozvočenje ki ga ne šparam, ampak grozljivke gledat mi je počasi že kr nekaj,...

Mate kak nasvet? Bilokaka sorta grozljivke samo da je srhljiva, grozna itd,.. (vampirji, duhovi, alieni, morilci, zobiji, pošasti; vse je lahko!)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
A je hudo?

Že kupujem, po opisu sodeč je prasičje hud, in točno to isčem.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
samo ta bolj na psiho vdari, kot pa da te meče po kavču od straha in efektov
je pa hud za okol past!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ravno pogledal. Moja ocena je 7. Si zasluži ogled. Sicer so se mi malo zamerli, ker so mi
že na začetku izdali šizofrenijo (punčka prenatančno razlaga kaj je videla druga punčka),
nato še en kiks, kako se je lehko punca sama poškodovala z britvijo po hrbtu,...

Drugače pa kar dober film. Da mislit, sem pa pričakoval hujše, glede kako brutalni so opisi.

Nevem no,... Vsekakor priporočam ogled, ni pa film ki ga bi 5x gledal kot recimo orphans,...

Spojler:
Začetek je čisto povprečen, punca vdari noter z flobertom, jim z pogovorne razdalje pove
da jih nemara preveč, pobije še tista 2 froca; vsi streli so v telo, ok mogoče so rabli obraze cele za scene v kopalnici,
in nato za sceno s kladivom ampak vsaj očeta bi glahko spekla v obraz da bi mu bučo rasšpricnilo čez cel hodnik
pa še v kuhinjo. Pa tut za psiho ni kaj naporen, sem vajen dosti hujšega (iriversible z belučijevo), da bi me pa premikalo
po kavču pa ta ravno ni. Sicer pa zadovoljen z zgodbo in igralsko zasedbo, francoz je vedno znal snemat dobre grozljivke,
čeprav bi jaz temu prej rekel triler oz. je tu težko govorit o žanru, ker ma čist nek drug spekter zgodbe, dogajanja, prikazovanja
in razlaganja.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
A Grudge si ze gledu (1, 2, 3)? pa Unborn tut zna bit kul (sodec po trailerju).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Mal večjo dozo posnifi (kukr jo pomojem vzameš) da boš bl not padu....pa ti bo tud vas ob gozdu grozna
smile-1.gif

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
dejansko je grudge remake japonskega filma, ne kitajskega. "pure USA" se po mojem skrijejo pred njimi
cool-1.gif

unborn je tist bratec nerojeni ja

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Wrong turn (1, 2) ali pa The Hills Have Eyes (1, 2 je bedna)...

Ali pa Itchy the Killer, sicer Japonski film samo.... :

Ali pa mogoče The Machine Girl...
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Wrong turn (1, 2) ali pa The Hills Have Eyes (1, 2 je bedna)...

Ali pa Itchy the Killer, sicer Japonski film samo.... :
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/coiVr5Pl4-s"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/coiVr5Pl4-s" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Ali pa mogoče The Machine Girl...
grin1.gif

Bom pogledal. The hills have eyes je res hud, dvojka je pa pač povprečna kopija,...