Kaj se gredo te babe ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Občutek sem imel, da me ena nekaj pecari. Simpatični pogledi, povabila k druženju, enkrat sva šla ven, ves čas tisti ženski kao pecaški trikci, en dan kasneje pa na fb vidim, da je prešla v vezo z nekim idiotom.

Kaj se grejo te ženske, meni ni jasno. Tole bi znal dosti srečevati naslednjih nekaj mesecev, a se mi že zdaj gabi misel na to. Dejansko se mi bodo uprle prasičke. Fak, no, trenutno mam ranjen ego, priznam.
smile-1.gif

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Očitno sta bila v igri dva idiota. Morda celo več. Odločila se je racionalno. Izbrala je manjšega idiota.

čav

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa čisto jasno mi je, da je ženska tipala na več koncih in se na koncu odločila (saj če bi jo zdaj klical, bi bilo, kot da nič ni - "kdaj se bova pa spet videla???").

Kak mi gre to na qrac ... Ko sem zunaj, ves čas skačejo okoli mene neke punce (sral sem ga sigurno že več kot 50 komadi), če si pa hočem kakšno resno zrihtat, mi pa vedno spodleti pasmater

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma nej gre vse v pičkomater ... Jaz bom postal imun na ženske, faking hlod brez čustev, ker sem imel že tolko enih scen, da mi je enostavno dovolj tega in se že podzavestno temu izogibam.
jezen.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ma ko jih jebe ... Zdej grem odšprintat na piramido, naredit fini trening, popoldne pa v savno in na tajsko masažo. Če bo ostalo €€, si pa še kurbo privoščim za konec.
grin1.gif
seos banda!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sem ti že lani vse razložil, pa še vedno delaš iste napake.

Če hočeš žensko položit, ji nehaj špilat frenda in pijačkat z njo, ampak raje igraj kavbojca.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
(sral sem ga sigurno že več kot 50 komadi),

Kaj to pomeni?

Včasih je bilo zate to, da si "bil s punco", da si jo zalizal.

Sicer pa, baba je rabla fuk in oni je bil pač hitrejši.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Občutek sem imel, da me ena nekaj pecari. Simpatični pogledi, povabila k druženju, enkrat sva šla ven, ves čas tisti ženski kao pecaški trikci,

Manjka podatek, kako se je tisti večer zaključil, od tega je bilo vse odvisno
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Občutek sem imel, da me ena nekaj pecari. Simpatični pogledi, povabila k druženju, enkrat sva šla ven, ves čas tisti ženski kao pecaški trikci,

Manjka podatek, kako se je tisti večer zaključil, od tega je bilo vse odvisno
grin1.gif

Nevem no, za mene že v štartu odpade ženska, ki bi se dala na prvem zmenku dol. Ni mi bil to cilj. Zato tudi nisem še čisto nič silil, nič namigoval ... polako, ker vem, da ženske vsiljivost najbolj odbija.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa bi se vi kaj obregali v to in komentirali ali bi pustili zadevo čisto pri miru, kot da se ni nič zgodilo??
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Aja ti si na lovu za resno žensko? Pri teh letih? Te ženske zgleda vsiljivost ni odbijala, tak da...
smile-1.gif