Kaj se dogaja z mojim SE?! (in na Svemi)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
malo čudno situacijo imam zdej s svojim telefonom.. namreč crkuje mi že nekaj mesecev, najprej po malem, potem več, problem: crkuje.

crkne ko je odprt (preklopni), največkrat pa crkne ko ga preklopim (npr. ko neham s pogovorom)..včasih se nariše bela črta čez ekran.. če ga preklopim zares počasi in previdno, včasih tudi ne crkne...

nesla na Svemo, ampak se mi zdi, da so ga imeli samo na opazovanju (beri: nardili nič), ter mi ga vrnili takšnega kot sem ga dala not.. ker mi je telefon še naprej crkoval, sem ga seveda nesla nazaj, dokler je pač v garanciji... in glej ga zlomka - spet so ga imeli smo na opazovanju in rekli, da je z njim vse okej, češ, da njim ni crknil niti enkrat... možen razlog so navedli SIM kartico, ampak le-ta deluje v vseh drugih telefonih normalno, tudi v mojih prejšnjih telefonih je delovala okej... torej dvomim, da je to...

zanima me ali je možno, da rečejo, da so naložili SW na novo, pa imam hkrati, ko dobim telefon nazaj, enako temo na telefonu, takšno, ki sem jo sama naložila (hočem rečt, razumem, da so mi shranili podatke, ampak da se bodo pa tako "angažirali", da mi celo nastavijo enako temo, mi je pa malo sumljivo)... skratka: sumim, da ne nardijo drugega, ko posedejo telefon in nekaj dni gledajo vanj...

ko spet dobim telefon nazaj in če spet ne bo popravljen, kaj mi ostane, kaj še lahko naredim?

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.001
10.533
113
Morda je krivo to, da je preklopni in se ti konektorji ali kabelčki prekinjajo.
Sploh ne razumem, da kupiš preklopni gsm, samo delo maš z njim.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Drgač ko ti zamenjajo SW ti ne naštimajo nazaj iste teme kot si jo imela, jest sem zamenjal že dost telefonou, kr pri ene parih sem moral koristit garancijo, in vsakič sem rekel da se mi morajo ohranit podatki, čist nikol mi jih niso vsakič so zamenali SW in vsakič sem bil brez vseh podatkov, brez vseh slik, tako da ti povem da ti niso SW menjali ker ti ne bi obdržali podatkov kaj še le da bi ti temo naštimali isto kot si jo pa ti imela.
Pejt ke na svemo pa popizdi, če te jebejo u glavo reč da si ti telefon prnesla popravt ne pa da dobiš nazaj enakega kot si ga pa tm pustila, če ne znate poprav mi zamenjejte z novim, v garanciji piše, da v primeru da se ne da popravit si dolžna dobiti nov telefon, drugače jih boš tožila, jim boš poslala inšpekcijo, pa še u [censored] jh pošl zravn.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Podobne težave sem imel na Svemi kar nekaj časa nazaj, ko so imeli telefon na opazovanju in naredili nič, ker naj bi jim delalo. ker telefon niti ni bil dosti vreden, sem ga vrgel v steno in kupil nov telefon, seveda pa SE-ja ne kupim več.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
a se je stena kaj okrušila?
tongue-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri nadgradnji SW preko SEUS (Sony Ericsson Update Service) se vse nastavitve in podatki ohranijo...

Za vsak slucaj pa je fajn prej naredit backup. Za podatke ti na servisu nikoli ne garantirajo. To mislim, da celo pise ze takoj na sprejemu ... pa se na prevzemnici imas to spodaj ponavadi napisano...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Bilo je za novo leto v najetem apartmaju, tako da pravzaprav niti ne vem kako je s steno?!?! :D

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
mislim da obstaja en zakon (sicer ga trenutno zdaj na hitro ne najdem), ki pravi da če se 3x pojavi ista napaka, ti morajo izdelek zamenjati z novim. lahko sama poiščeš na uradnem listu v zakonu o varstvu potrošnikov

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, samo sedaj sploh ni napake, ko oni ne odkrijejo nič, kajne?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Tomy 06.09.2007 23:01
Jaz sem ga kupil in isti dan nesel na servis - težave s hreščanjem v telefonu. Po 14 dneh na servisu sem ga dobil nazaj. Vendar ni bil popravljen! Ko sem se pritožil so mi pri operaterju zamenjali telefon, vendar je zadeva ista!!!! Sedaj imam torej že drugi telefon na servisu!!! Telefon je O.K., vendar mislim, da je tole moja zadnja NOKIA. Že z E50 sem imel težave, poleg tega je pa TELERAY eden najbolj arogantnih in nesposobnih servisov, kar jih poznam.

To je en napisov čez teleray, nekdo je napisov da nikol več SE pa Sveme, kot vidiš je pri nokii isti drek

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
sicer telerey ni servis ,temveč posrednik servisa.Licenco so zgubili že davna leta nazaj.
Svema so pa vedno problematični in tut bojo.Zaradi njih dosti uporabnikov ne kupuje več SE,ker nezanajo in nočejo zrihtati stvari kokr treba.

Michkena : problem na tvojemu aparatu je flet kabel.Tako napako nemoreš ugotoviti v 5-10 min pregleda.Tolk porabijo za pregled enega aparata max. Aparat treba včasih testirati cel dan.Predvidevam ,da se aparat ne ugaša zmeraj.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
meni za nokio e50 ni delal polnilec. čez 2 uri so mi s telerayja s smsjem javili, da naj pridem po novega in sem ga tudi dobil. zame so torej kr v redu servis. drugo je na svemi, kjer so kr nekaj froci tam v pisarni in mislijo, da so asi. sicer pa preklopni telefon, kot je že nekdo napisal, samo delo maš z njim, zakaj bi že hotu preklopnega. dve roki, da ga odpreš, dve roki za ga zapret, če ne, grejo kontakti še prej. se vidi, da so si stupidni američani nekaj takega zmislili. clam phone. ja, itak. sux

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vsaj pri pametnih nokia je mogoče po nadgradnji obdržat isto temo in vse nastavitve v telefonu. morda to omogoča tudi SE. tko da je možno, da so ti zamenjali sw.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
na Svemi reče una teta na šalterju, da s tem modelom pa res ni težav (zatem ko sem skor pop***), nakar jo jaz vprašam, če se zaveda, da smo bili vse tri stranke, katere smo bile tist cajt pri njih, vse zarad istega modela telefona, zarad identičnih težav s telefonom...
bonk.gif