Sem se peljal domov ob cca 19:30. Peljem po Zadobrovški (LJ) od Zaloške proti Sneberjam. Že v podvozu pod železnico, me dohiti nek Scenic (na pamet vem tablice) in se mi nalima na 'rit'. Malce sem odkimal z glavo, ker je pač vozil preblizu in že model poblenda. Jaz wtf in spustim brzino na 40, zanalašč, ker je nasproti prihajalo nekaj vozil. Ko so vsa nasprotivozeča vozila šla mimo, sem pospešil na 55, pa me je model prehitel in pred menoj ustavil. Nekaj je krilil z rokami, jaz pa sem bil ves WTF??? Končno sem mu z rokami nekako pokazal, 'PA KVA TI JE MODEL???' No, končno je dojel, ko sem vrata mojega avta odprl. Je model spizdil ko pichka.
Verjetno mi ni potrebno razlagat, da me je prehitel ravno pred vrtcem v Polju. Pa tudi, da je imel nalepko, otrok v avtu. Naslednjič ga pa čaka SCT obravnava (beri, kri bo šel SCaT).
Verjetno mi ni potrebno razlagat, da me je prehitel ravno pred vrtcem v Polju. Pa tudi, da je imel nalepko, otrok v avtu. Naslednjič ga pa čaka SCT obravnava (beri, kri bo šel SCaT).