Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Hvala, vendar časa za prebrat knjigo nimam, saj grem danes, čez pol urce k njej. Sama še ne ve v kolk hudem stanju je, zatorej ji ne morem, vsaj mislim tako, rečt, da bo kmalu videla svoje bližnje....ne vem, nimam izkušenj tu, pa želim si, da jih ne bi imel, ampak tko pač je...
ti nič nezavidam...z mojega stališča....vse bi dal dda bi imel pol leta nazaj vsaj možnost to naredit....pa je nisem imel.....umrla mi je mami....žal dejansko na mojih rokah.(oživljanje ni pomagalo)....časa za poslovit ni bilo....nevem mogoče bi bilo težje....samo pravim...dzej ko razmišljam bi vse dal da bi se lahko poslovil....Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Torej, kot v naslovu. Gre se za mojo teto, z njo se razmem zelo dobro, grem pa danes k njej v bolnico, nekak se poslovit....bojim se, da bom ob samem dejanju zmrznil, ker ne vem, kaj bi ji rekel....
Dejstvo pa je, da so ji štete ure, dnevi.
hvala!
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če si ji blizu, boš ko boš tam vedel, kaj reči. Če ne, boš pa molčal. Tudi molk so besede.
Mislim, da ne gre igrati in pripravljati govore. Mogoče se boš spomnil kakih lepih skupnih doživetij. Pravzaprav mislim, da ni pravila in da ti drug ne more dati pravega nasveta. Bodi to kar si.