Kaj prinest ko prideš na obisk za Bajram?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Pozdravljeni,

a obstajajo kaka "pravila", kaj prinesti, ko prideš k nekomu na obisk za Bajram?
Meni je slučajno tako naneslo, da moram jutri prvič k nekomu in bi rad prinesel neko malenkost...baje, da flaša vina ne sme bit
evil.gif

Prosim za kak nasvet...nekaj enostavnega...

Hvala!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Dobro voljo, kot prvo. Pravilno se nauči voščit, da koga ne užališ. 10 dag kave kak rahatluk (lookum). Filije
wink-1.gif
Bakljave, Burek i ostale dobrote boš jedel tam.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je ta nekdo zavedni ali ne.

k men če prideš ne bo problem tut z butelko vina.

za une prave..uganka.in ni lahkega odgovora..ker prvo vprašaj..a ženski lahko prineseš rože

B81

22. jul 2007
36.999
10.531
113
Ja super no, nekdo me povabi na obisk, zdaj pa se bom jaz tu po forumu pajtlal, kaj mu bom nesel, da ga ja slučajno ne užalim, jafak ne kake mamo...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
googlaj, pa sporoči

tukajšnji pripadniki nadrase ne delijo tega znanja. lahko pa izves kaj o srebrenici, postu in neporiemnrosti prja alkota in oblacenja tangic

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Pozdravljeni,

a obstajajo kaka "pravila", kaj prinesti, ko prideš k nekomu na obisk za Bajram?
Meni je slučajno tako naneslo, da moram jutri prvič k nekomu in bi rad prinesel neko malenkost...baje, da flaša vina ne sme bit
evil.gif

Prosim za kak nasvet...nekaj enostavnega...

Hvala!

Ok, mogoče kak dober tobak?
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.311
113
Predlagam ta malo dežo domače zaseke, venček suhih klobas, pa liter sadjevca za poplaknit...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja super no, nekdo me povabi na obisk, zdaj pa se bom jaz tu po forumu pajtlal, kaj mu bom nesel, da ga ja slučajno ne užalim, jafak ne kake mamo...
agreed.
bemo boga 3x sem mel napisan post pa sem vsakič X kliknil ker nisem hotel izpadt nestrpnež.

ps: Enkrat sem narobe voščil. Pri telovadbi je blo. Vsi so mu nekaj voščili pa sem še jaz šel ne... Happy bajram model (pač funny guy, vedel pa tudi nisem kako se pravilno, še sedaj ne)...
5min kasnej sem bil cel zaliman s selotejpom.
Ne voščim nobenemu več kaj šele da kaj prinesem.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Takrat sem bil še meter pa čevap on pa že normalno velik(ene 2 letnika pred mano, pa sem vseeno prej zapustil šolo kot on lol...). Obrita glava, zabrite obrvi, uhan v obrvi pa ena baretka.

Sicer je neki še težil po tistem ampak v roku 1 leta sva postala čist kul sva se zajebavala pa vse po hodnikih. Tako da žalostno kaj naredi vera iz sicr čist OK človeka. Takrat sem si rekel da ni šans da se še kermu kej prilagajam zaradi vere, ignore in toj to.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če se hočte norca delat iz muslimanov si odprite novo temo. Če nimate nič pametnega povedat na njegovo vprašanje pa bodite raje tiho s svojimi izjavami.