Kaj pomeni tole v Nemščini?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Probefahrt möglich, Zwischenverkauf Irrtümer und Übertragungsfehler vorbehalten. UMTAUSCH, Fahrzeugfinanzierung ohne Anzahlung zu attraktiven Konditionen möglich. Preis incl. 1 Jahr Gebrauchtwagengarantie.

Ne uspem ugotoviti ali naj bi to pomenilo da je nekaj narobe z motorjem / menjalnikom ali ne?
Google mi prevede v angleščino tole:
Citat:
errors and intermediate sale reserved transmission error. EXCHANGE, vehicle financing without down payment on attractive terms possible. Price incl 1 years used car warranty.
Slovensko je pa tako ali tako katastrofalno
smile-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz bi reku tkole:
Možna preizkusna vožnja. Pridržana pravica do napak in ...napak v prenosu... (?). Menjava, možno atraktivno financiranje brez pologa. Cena vključuje 1-letno garancijo za rabljena vozila

edit: Mislim, da tukaj ne opisuje napak avta, poleg tega pa ne bi bilo logično, saj itak dajo garancijo...

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
No saj mene zanima samo v zvezi z okvaro če je povezano ali ne.

Tole je malce večji izsek če kej pomaga

Citat:

Außenspiegel, Sportsitze vorne, höhenverst.Fahrersitz, Scheiben hinten dunkel, Lordosenstütze Anzahl: 2, Lederlenkrad, Mittelarmlehne, Kopfstützen: 5, Alu: 18 Zoll. Reifen: Probefahrt möglich, Zwischenverkauf Irrtümer und Übertragungsfehler vorbehalten. UMTAUSCH, Fahrzeugfinanzierung ohne Anzahlung zu attraktiven Konditionen möglich. Preis incl. 1 Jahr Gebrauchtwagengarantie.

EDIT: Kaj pomeni oznaka VOLL pri oglasu? Se komu sanja?

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
VOLL je mišljeno kot nabit z opremo.

Nič ne piše o kakršnikoli napaki oz. okvari.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Probefahrt möglich, Zwischenverkauf Irrtümer und Übertragungsfehler vorbehalten. UMTAUSCH, Fahrzeugfinanzierung ohne Anzahlung zu attraktiven Konditionen möglich. Preis incl. 1 Jahr Gebrauchtwagengarantie.

Piše da maš možnost testne vožnje, tisto z "Zwischenverkauf" se pač zavarujejo, da med tvojim povpraševanjem imajo pravico prodati vozilo, "Irrtümer und Übertragungsfehler" pa so možne napake pri vnosu oglasa, "Umtausch" je možna menjava, možnost financiranja brez pologa z ugodnimi pogoji (to verjetno velja samo za rezidentne kupce). Cena je vključno z 1 letnim jamstvom za rabljena vozila (kar v DE ni isto kot za nova vozila!).

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Super ste, 5 zvezdic vsem sodelujočim, najbolj me je skrbelo to da piše o kakšni okvari ali podobno.