Kaj pomeni "Certifikat je potekel?"

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Karkoli hočem inštalirat na N73 preko pc suite dobim to sporočilo.

Kako delam: Prvo dvakrat klliknem na program, potem me vpraša če inštalira na gsm, dam OK, pol mi napiše naj inštalacijo končam na GSMu. Vzamem telefon, dam naj inštalira in pol mi vrže ven certifikat je potekel ter padem nazaj v main menu. Na PCju pa napiše da je inštalirano
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To pomeni tocno to... kar pise
evil.gif

Sicer je pa to bilo ze tolikokrat napisano, da bi bilo potrebno le uproabiti funkcijo "iskanje"...

Vseeno se enkrat. Prestavi datum na telefonu pred namestitvijo...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ima to prestavljanje datuma enako funkcijo kot podpisovanje z npr. genialsis?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Prestavljanje datuma ima samo to funkcijo, da ti ne tezi, da je certifikat ze potekel (ali vcasih tudi, da certifikat se ni veljaven)....

Developerski certifikati imajo ponavadi veljavnost pol leta... in ce je nek certifikat izdan recimo lani aprila, ti si snel program enkrat septembra, poskusal pa namestiti prejsnji teden... ti bo zajamral, da je certifikat potekel. Zato prestavis datum za recimo pol leta v preteklost... in namestis, potem pa datum spet prestavis nazaj...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Premakni datum na telefonu za kako leto nazaj.

Enaka težava, s tem da Autolock je šlo brez težav namestiti, Full screen caller pa mi teži s tem certifikatom, izbrano imam možnost da certifikatov ne preverja, pa datum sem leto nazaj dal, pol dve zdaj pa 4 in še kar piše da je certifikat neveljaven ali pa je potekel. Kaj bi še lahko bilo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ok, par stvari mi kljub pregledu navodil ni jasnih, me lahko kdo kontaktira glede fona da nebomo tu smetili? mam par skoraj osnovnošolskih vprašanj
smile-1.gif