Mislim na avtomobile v katerih smo se peljali, hrano katero smo jedli kot otroci in je zdaj več ni, počitnice, šolanje, obleke, glasbo.
a v vrtcu ste tudi imeli samoupravljanje?Citat:
in to, da so retardiranci lahko "samoupravljaji"
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Risanke....v jugi so ble se tiste taprave
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Josipa Broza, pa vojsko v vukojebini, par-nepar in to, da so retardiranci lahko "samoupravljaji" podjetja.
Skratka: popolnoma nic.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
a v vrtcu ste tudi imeli samoupravljanje?Citat:
in to, da so retardiranci lahko "samoupravljaji"
če maš prakso boš v prednosti, ker v tujini uspešna in razvita podjetja zopet uvajajo nek približek temu......neka finta o večji produktivnosti zaradi pripadnosti in to.....
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Gustav ( Madžar) Lolek - Bolek ( Poljaka ) sta legendarni , prav tako sinhronizacija na takrat Zagrebški televiziji, sedaj HTV, pa Branko iz Beograjske televizije, celo v Sloveniji je gostoval, ostalo bolj ko ne poden!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem v Srbiji kupil par stvari, ki jih pri nas več ni (recimo Eurokrem namaz, Išleri in ploščice), pa sem ugotovil, da je šlo bolj za nostalgijo kot kaj drugega, niso bile nič posebnega.
Najbolj pa se veselim, da ni več za dobit (ali pa zelo redko) kokic oblitih s čokoladoKot froc sem bil vedno razočaran, ko sem jih dobil, ker so direkt v smeti letele. Ne vem kdo pri zdravi pameti bi htel to jest...