Kaj novega

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kaj novega od čudnega biznisa je na pohodu? Me kliče kolegica da sta z fantom spoznala zanimiv par pa da bi mi rada prestavila svoj pogled na služenje denarja
confused-1.gif

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Joj, očem bit pesimist, sam mene vedno kadar kličejo "kolegi" da majo neki novga, me hočejo v kako pofuk...o piramido zvlečt. Tako da ne hvala!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zanimivo....je bla zdajle pri meni ena prijateljica iz mlajših let in je rekla, da jo skos nadlegujejo vsaj 20 let mlajši za pijačko, sprehod itd....pa ne prodaja nič, niti nima ekonomskega interesa.....je pa res, da zgleda precej bolje kot vsake vaše fračafele okrog 30, pa tudi več zna.
cool-1.gif

Le kaj naj bi to pomenilo?
confused-1.gif

Morda pa le ni vse samo ekonomski interes
cheer.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
U super! Samo 1300 eur? Tole si pri sestri izposodim brez problema.
Kje bi lahko spoznal koga ki to dela, da me spozna s tapravimi ljudmi?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.425
113
Tukaj imaš seznam:
Spisek BHIP uporabnikov

Osnovni nagovor:

Sodelujem v novem projektu, ki temelji na socialnih omrežjih in iščemo ljudi, ki jih zanima dodaten zaslužek z delom od doma. Ali bi vas to mogoče zanimalo, ali pa poznate koga, ki bi ga to zanimalo? Gre za delo preko socialnih omrežij s prilagodljivim delovnim časom. Sodelujemo z globalnim podjetjem, ki omogoča generiranje zaslužkov preko spleta (online marketing) in deluje na področju wellnessa. V kolikor vas to zanima, mi lahko pustite vašo telefonsko številko in nekdo iz klicnega oddelka vas bo poklical za uvodni sestanek, na katerem vam bo informacijo podal strokovnjak s tega področja.

In seveda Facebook sporočilo ob potrditvi prijateljstva:

Lahko nekaj vprašam?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
še vedno na predstavi pravi da je to multikorporacija z več službenimi letali
evil.gif