Kaj namesto kolektivnega NZ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.755
113
pri taščici
Iscem nekaj ugodnega namesto obstojecega kolektivnega nezgodnega zavarovanja pri triglavu.
Razlogi so na strani delodajalca.
Individualno nezgodno bo nekajkrat drazje. Kje naj iscem.
Klasicni ŽZ mi ne ponujat, ker me zaradi zdravstvenega stanja ne sprejmejo najbrz.
Ali obstaja kaka varianta da se zaposleni se naprej na lastno pest zavarujemo "kolektivno" kljub temu da ne bom vec pri tem delodajalcu

JanjaGranula

Zelenc'
1. mar 2011
9
0
1
blog.zav-mb.si
Pozdravljen,
cena individualnega nezgodnega zavarovanja je odvisna od tega kakšna kritja si izbereš.
Lahko pa se še nadalje zavaruješ kolektivno, pač ne preko vašega podjetja.
smile-1.gif

L.p.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.755
113
pri taščici
Janja granula: ja to mi je jasno, iščem podobno razmerje kot pri kolektivnem (premija:ZV). privat zavarovanja so lahko tudi 5x dražja
ker to ni možno (po odgovoru Triglava, ki sem ga dobil včeraj) pač iščem druge opcije. Sicer s omijih nekaj ponudili, ampak, še nisem preveril "ugodnosti" pa še drugi pogoji so zraven.
in preko katerega podjetja se lahko zavarujem kolektivno?
preko sončne uprave gre?

JanjaGranula

Zelenc'
1. mar 2011
9
0
1
blog.zav-mb.si
Večina zavarovalnih agencij, ki sodelujeo z nami ima svoja kolektivna zavarovanja, h katerim lahko pristopi kdorkoli.
Se pravi, ni ti potrebno skleniti individualnega, ki je dražje, ampak lahko ostaneš na isti ceni.
Ena izmed takšnih agencij je tudi ZM Providus, so zelo ustrežlivi in korektni...
Kontaktiraš jih lahko na 059/12-77-00
smile-1.gif

L.p.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.755
113
pri taščici
Urejeno preko firme kjer dela zena.
Hvala za odgovore. Sem pa pogledal na probanko in abanko ki "trzita" triglavo zavoranje pa je 2x drazje od kolektivnega (od oka)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.755
113
pri taščici
če bo še kdo iskal
ugodno se mi zdi preko Dzabest paketa pri mobitelu.
Sicer so majhni zneski, je pa tudi majhna premija