kaj mi priporočate za gledanje filmov ?

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
kateri predvajalnik bi bil nekje najboljši za predvajanje filmov,da ni preveč zahteven,da predvaja čim več formatov itd.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri instalaciji moraš pazit, da izbereš ''advanced'' in na dnu seznama komponent, ki jih nameravaš instalirat, izključit Pandora TV pa še dva mislim da (oz. zadnji trije na spisku).

PotPlayer mi ni bil všeč, pa prav tako je komercializiran, ker ga dela za portal Daum (tako kot je The KMPlayer za Pandora TV).

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Nič. VLC je tut vredu al pa kak GOM Player.

Izbira pa glede na osebne preference, meni se PotPlayer še najbolj dopade.

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Kaj pa je še vedno z BS Player narobe? Sem po par nasvetih probal menjat za vse mogoče playerje pa še vedno največkrat gledam preko BS in deluje 99,99% zadev. Razen, čče je res kaka exsotika se zgodi, da mi ni delalo 1x na leto mogoče.

lp

NeoServ

Pripravnik
15. dec 2012
34
0
6
Slovenija
www.neo-serv.net
Ravno v tistih primerih najbolj rabis kak drug player
smile-1.gif
Uporabljam sicer VLC, pred tem sem uporabljal pa mplayer.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Saj pravim - osebne preference. Načeloma so v 99% vsi dobri. Tudi BS verjetno, čeprav ga nisem uporabljal že leta.

Aja pozabil sm še na MPC. Tudi ta je ok.
http://mpc-hc.org/

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ganges pravi:
Kaj pa je še vedno z BS Player narobe?

Kdo je pa kaj napisal, da je narobe z njim
confused-1.gif

Nihče, ampak zadnja leto redno srečujem ob takih vprašanjih poste s vsemi možnimi nasveti, zelo zelo redko pa je med njimi omenjen BS Player, ki je verjetno bil med prvimi in smo ga uporabljali praktično vsi. Je pa res zgleda v zatonu zadnja leta.

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pred leti z njim nisem bil nič kaj navdušen, sem raje naložil gor codec pack in media player classic. Ko sem našel The KMPlayer pa sem samo občasno sprobal kakega drugega (GOM, PotPlayer, VLC) ampak se vedno vrnil nazaj. Edini plus je iskalec podnapisov, ki išče tudi po podnapisi.net. Sem ga nekaj časa imel nameščenega samo za iskanje podnapisov
tongue-1.gif

Verjetno je res stvar navade, par bližnjic v KMPlayerju sem si zapomnil in mi je super. Najbolj všeč mi je normalizer, da so vsi posnetki enako glasni. Saj imajo to možnost tudi nekateri drugi, ampak ne dela tako dobro. Pa da ne zasede skoraj nič prostora okoli filma (če vklopiš shade mode). Da ni treba nobenih kodekov nameščat, predvaja celo real media in flash posnetke...

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
kateri predvajalnik bi bil nekje najboljši za predvajanje filmov,da ni preveč zahteven,da predvaja čim več formatov itd.

JetAudio

Ga uporabljam že leta in leta, boljšega za moj okus ni.

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Evo mene pa sedaj zanima program za poganjanje Blu-ray filov. Sem namreč prvič poskusno nabavil film

War Of The Arrows 2011 1080p SLOSUBS Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1-DIY@SLO4U

ki zasede 21gb. In sedaj ne vem s čim ga lahko predvajam. Sicer mi ga predvaja tudi BSPlayer, ampak ko zaženem posamezno datoteko z njega, nikjer pa ne vidim možnosti nastaviti podnapisov. V mapi je več podmap in datotek (prvi podmapi sta BDMV in Certificate...)... V osnovi sem ga želel zagnati tudi preko Siol Box pa nimam pojma a je to mogoče...

Kakšna ideja?

lp

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
VLC, XBMC. Ne poganjaj posameznih datotek, poženi kar mapo, programi sami vedo, kaj je treba pognati.