kaj mi je storiti? 2.del

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hja, da še jaz napišem moj problem...

pred kakšnim mesecem sem dal kolegu-mehaniku(klepar+ličar) popravljati vozilo,.....pa še zdaj ni fertig...

cena se je v tem času povišala za 30%, pa še kaka 2 tedna naj bi trajalo...

kakšen pristop bi vi ubrali?? Se strinjali z vsem, kar flanca mehanik,....al bi mu povedali to kar mu pristoji?

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Pojdi do "prjatla, kolega", vzami avto pa pelji k mehaniku oz. ličarju, ki ni tvoj kolega pa zrihtaj tk ko se spodobi. Če ta tvoj kao kolega nebo poravnal nastale škode, mu enostavno odpelji TV, DVD, HiFi, ipd. zadeve pa se bo že začel malo zanimat glede svojih obljub. Dokler ne povrne svojih obljub so omenjene (poleg tudi drugih, ki pridejo pod roko) naprave seveda tvoje. Bodi prepričan....Preverjeno deluje
evil.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Sefan pravi:
Pojdi do "prjatla, kolega", vzami avto pa pelji k mehaniku oz. ličarju, ki ni tvoj kolega pa zrihtaj tk ko se spodobi. Če ta tvoj kao kolega nebo poravnal nastale škode, mu enostavno odpelji TV, DVD, HiFi, ipd. zadeve pa se bo že začel malo zanimat glede svojih obljub. Dokler ne povrne svojih obljub so omenjene (poleg tudi drugih, ki pridejo pod roko) naprave seveda tvoje. Bodi prepričan....Preverjeno deluje
evil.gif

ja sam polovica avta je na prafaktorje razstavvljeno....

saj cajt me tolk ne moti, kot to da se cena nenehno dviguje.....kot da ni že prvi dan vedel, kaj bo moral narediti.....

res mi grejo na [censored] ti mojstri, ko si sproti zmisljujejo, kaj vse še rabijo!!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Uff, mi je znan tvoj primer. Sem ga mel na servisu 3 tedne, pol mi ga je pa še v torek zalilo pri serviserju (5 mu jih je odneslo, mojega je rešu)! ene 2 meseca ga pomoje še ne bom mel!
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
no no

kok ste eni pametni... a veste kolk stvari se pokaze sele ko zadevo razstavis? zato pa mehaniki za vecja popravila nocejo dajat predracunov... nekaj je ce se poskodba npr. sprednjega stekla, kar se komot vidi... tam lahko takooj poves koliko pride ta hec..nekaj drugega je pa popravilo razbitine...

zakaj pa se avtomobili tudi po 3x ocenjujejo na zavarovalnicah po karambolu? ker se sproti najdejo nove nepravilnosti...

in vi ste eni herojij ki bi mu kar odpeljali dvd, tv... jao boze... se vidi da nihce ni delal v takem fohu...

zdravnik: zacni mu tezit naj se cimhitreje loti popravila... po mojem te ima malo na stranskem tiru ker si kolega in misli da bos malo pocakal... drugace pa... ce ti ves kaj vse je narobe zakaj nisi sam popravil avta?

ja pa predracuni ne obstajajo vec! obstajajo samo PONUDBE... kjer pa ni nobenih zakonskih omejitev ce pride do nepredvidenih del! koncna cena del KI SO PREDVIDENA na ponudbi pa ne naj nebi odstopala vec kot 10%...

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
Po napisanem gre sklepati, da omenjeni 'mojster' nikakor ni tvoj prijatelj ampak te izkorišča. Jaz bi se na tvojem mestu zahvalil za usluge in odrezal vse nadaljne stike.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem dal mojega tudi popravljat približno na polovici septembra in do takrat je bil cenilec že menda 3x tam
grin1.gif

Vendar mene to ne moti, važno je da vredu popravi za ceno mi je vseeno! Sem naročil kleparju, da naj popravi vse kar bo videl! kupon.press

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
e vidis...

tocno o tem govorim.-.. ampak ne... eni bi radi da je mehanik vedezevalec in da ve ze v naprej kaj vse ga caka! dobro je da se poklice oz sporoci nove cene... [censored] so uni ki delajo na koncu pa racun izstavijo te pa frsloh... peljes zamenat olje pa ti zaracuna 1000€ se za xyz stvari...

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.462