Kaj menite o spremembi obračunskega intervala ?

Monad

Zelenc'
1. okt 2007
19
0
1
Kakšna sprememba? Na bolje?
smile-1.gif

izistyle

Pripravnik
22. sep 2007
288
0
16
NG
mobitel bo spremenil 15 sekundni interval v :

Prva minuta se obračuna cela, po prvi minuti se obračunava pa po sekundnem intervalu ???

WTF ?

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Mobitel je verjetno preučil, da je veliko klicev takih, ki trajajo manj kot minuto, zato si sigurno ni šel delat slabšega kot je. Seveda bo to šlo po žepih nekaterim zastonjkarjem itd... dočim je nekaterim vseeno, saj morda redko telefonirajo za manj kot minuto.

Vse je vedno odvisno od posameznika do posameznika.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Za tiste, ki se pogovarjajo manj kot minuto, zagotovo ne bo boljše. Tisti, ki pa klepetamo več kot minuto, bo pa verjetno boljše, če bo od minute naprej sekundni interval. V povprečju bo torej tako kot sedaj
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tale naš dragi Mobitel malce vseeno preterava, se mi zdi. se zaveda svojega monopola (kukr) in ima precej višje cene, kot mu je potrebno. mislim, da bi si z lahkoto privoščili take cene, kot jih ima S!mobil. če ne še ceneje...

ne pa da je cena pogovora v domačem omrežju skoraj toliko, kot je pri S!mobilu v tuje omrežje.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zakaj bi pa nizal cene, ce mu to ni potrebno? Pokril si nek dolocen del trga, kaj dosti vec ne mores. Bi ti polagal ploscice za pol ceneje, ce imas dovolj dela/zasluzka s se enkrat visjo ceno? Verjetno da ne...
smile-1.gif

Sicer pa roko na srce, v mojih oceh je Simobil 50% cenejsi kot Mobitel, to pa je ta trenutek edini razlog, da se vztrajam pri njih. Za ostale stvari rajsi ne bi komentiral, bom izpadel anti. Verjamem, da se trudijo samo v tolikih letih so se ocitno bolj malo naucili.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kot je bilo že rečeno, spremenjen obračunski interval bo voda na mlin vsem, ki govorimo v povprečju več kot 46 sekund. Kaj drugega ni za reči, pripravljen sem občasno plačat več za krajše pogovore, sploh ker je teh bore malo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zelo dobro so se naucili pljuvati po drugih
aplauz.gif
... in spregledati svoje napake...

Jaz nimam takih problemov, kot jih ti opisujes v prejsnjih postih... verjetno pa zato, ker iPhone ne deluje na UMTS
smile-1.gif
... in vecino teh problemov se pomoje pojavlja ravno zaradi nadgradnje...

Dokler sem uporabljal E90, pa sem obcutil del teh problemov... ne tako mocno, da bi me to motilo in bi zato raje uporabljal Mobitelovo stevilko... Najvecji problem je ta, da mi je prej Nokia E90 zdrzala brez polnilca tudi vec dni, po tem, ko so zagnali UMTS omrezje pa je bila marsikdaj ze popoldan prazna baterija ...

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tale naš dragi Mobitel malce vseeno preterava, se mi zdi. se zaveda svojega monopola (kukr) in ima precej višje cene, kot mu je potrebno. mislim, da bi si z lahkoto privoščili take cene, kot jih ima S!mobil. če ne še ceneje...

ne pa da je cena pogovora v domačem omrežju skoraj toliko, kot je pri S!mobilu v tuje omrežje.

Oprosti, ampak tole je pravljica.

Če bi bilo tako enostavno, bi Mobitel spustil cene na polovico SiMobilovih, tako posloval par mescev, da bi SiMobil crknil, potem pa nabil cene na 200% prvotne vrednosti.

Mobitel _NE SME_ kar tako nižati cen, ker ima "pomembno tržno moč" (okoli 70% trga).

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
spremembo obračunskega intervala na mobitelu sem jaz napovedoval že pred pol leta. In lej ti šment, uresničl se bo
evil.gif

Simobil v naslednjem letu po mojem bo tud spremenil obračunski interval ...

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
oprosti sem šele 2. letnik faksa
evil.gif
Ko diplomiram pa se za službo ne bojim.

alterCEK

300. registrirani uporabnik
31. jul 2007
18
0
1
Bitch, a ni dovolj, da oglašuje za Tuš, to je za marsikoga lahko prva prava služba
smile-1.gif

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Bolje bo za tiste, ki imajo dolge pogovore. Velika večina tako ali tako ne bo opazila, da se je spremenil obračunski takt. Če ljudje še vedno kupujejo nove Mobi kartice, je to le igla v senu, za takšne uporabnike.
tongue-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
spremembo obračunskega intervala na mobitelu sem jaz napovedoval že pred pol leta. In lej ti šment, uresničl se bo
evil.gif
Imaš morda v sebi kaj "Danny the almighty wizard" genov? Sicer pa če nabiješ dovolj napovedi, boš slej kot prej zadel.
bonk.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
oprosti sem šele 2. letnik faksa
evil.gif
Ko diplomiram pa se za službo ne bojim.

Kar diplomiraj čimprej, ker s trenutnim znanjem matematike misliš, da je sprmemba intervala nekaj slabega, pa to žal (zate in za tušmobil) ni res.