Kaj me brigajo drugi...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Dopoldan sem hodil okrog po kliničnem centru in opazil plakat, na katerem je pisalo Ustavimo nasilje nad ženskami v Darfurju!
bonk.gif
Več nisem bral ali mogoče zbirajo kake evre s SMS ji al kaj drugega. Sta se mi pa postavila 2 vprašanja.
1. Zakaj Darfur, kaj doma nimamo kakega nasilja nad ženskami?
2. A ni Darfur Muslimanska država in je to v njihovi veri nekaj normalnega?
Nisem zagovornik nasilja nad ženskami, NIKOLI ne bi položil roke nad žensko, sam to, da nas bolj zanima in postavljamo plakate za Darfur se mi pa ni zdelo okusno! Naj raje domače ženske zaščitijo potem pa Darfurske!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa kaj je stabo
sprasujem se.gif

Lej polno problemov imamo doma! A ne bi raje te prej rešili potem pa šli v afriko spreminjat muslimane? Oni imajo svojo vero in taka je. Boš rekel, da je z njimi kaj narobe? V slo je vsak dan katera pretepana jim kaj pomagamo?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik redorange pravi:
Pa ti se zavedaš kaj se dogaja v Darfurju?

Se v SLO ne? Tudi posilstva imamo doma, pa v kliničnem centru ne visi nobeden plakat o tem!
Nisem rekel, da se te stvari v Darfurju ne dogajajo, verjetno je tam dokaj hudo, ampak tut doma imamo probleme, ki bi jih morali rešiti pa jih?

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Če bi živel kak mesec v Darfurju, bi bil prekleto vesel, da si se rodil v Sloveniji... Problemi, ki jih imaš npr. sedaj ti, bi ti bili v veselje...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Rešujmo probleme doma potem gremo pomagat spreminjat muslimane, ki pač imajo svoje navade! Doma pa se dajo prepovedi približevanja, kateri se stalno kršijo in policija ne more ukrenit, dokler se ne zgodi kak umor, ko je že itak prepozno!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mogoce bo kdo postekal povezavo:

When the Nazis came for the communists,
I remained silent;
I was not a communist.

Then they locked up the social democrats,
I remained silent;
I was not a social democrat.

Then they came for the trade unionists,
I did not speak out;
I was not a trade unionist.

Then they came for the Jews,
I did not speak out;
I was not a Jew.

When they came for me,
there was no one left to speak out for me.

(C) Martin Niemöller

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
tko kot v 2 svetovni. Vsi domobrančki so si rekl kva me brigajo drugi ka jih pošiljajo v taborišča, dejmo raj pomagat nemcom pa bomo še mi imeli kaj od tega

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Kaj ti primerjaš 2sv z Darfurjem.

Naj se brigajo za sebe in mi za sebe pa manj se naj razmnožujejo ,če imajo probleme.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Po nobenem ne pljuvam. Samo pravim, da nobeden plakat ne visi v kliničnem centru, ki bi pravil Ustavimo nasilje nad ženskami v SLO! Misliš da pri nas ni nasilja? Če kdo hoče Darfurju pomagat naj, sam jaz pravim, da tut doma so problemi, ki bi jih morali prej rešit, kot problemi v Darfurju! Zakaj tam američani ne umaknejo njihovega diktatorja, mogoče zato, ker ni tam kaj pod zemljo?
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik marburg81 pravi:
Kaj ti primerjaš 2sv z Darfurjem.

Naj se brigajo za sebe in mi za sebe pa manj se naj razmnožujejo ,če imajo probleme.

Ti še nikol nisi seksal eh?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Kaj te ovira pri pomoči slovenskim ženskam? Zakaj to pogojuješ z opustitvijo pomoči Darfurskim ženskam, ki jih serijsko posiljujejo arabske milice?

Prejle bi si lahko ogledal film o Darfurju na TVS1 Vojna za vodo. Ignoranca do drugih je ignoranca do sebe. Ko dopuščaš nasilje drugod, ga boš imel jutri doma.

Če bi jest rekel, kaj me brigajo drugi, ti ne bi dobil nebenega nasveta od mene v drugih temah...

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
ksz,

samo eni pa res gledajo le na svojo rit.

žalostno

če bi se pa to tebi dogajalo bi pa krivil ves svet, ker ti nihče nebi pomagal. Kaj že pravijo, s polno ritjo je lahko srati

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kaj te ovira pri pomoči slovenskim ženskam? Obstaja kaka pomoč? Visi v kliničnem centru al pa kje drugje tak plakat kot za Darfur?

Zakaj to pogojuješ z opustitvijo pomoči Darfurskim ženskam, ki jih serijsko posiljujejo arabske milice? Tut Husejin je posiljeval ženske pa so amaričani udarili po njem zakaj ne po Baširju? Nikjer nisem rekel, da ni svinjarija kar se dogaja tam, povedat samo hočem da imamo tut doma problem!
Prejle bi si lahko ogledal film o Darfurju na TVS1 Vojna za vodo. Zakaj jim potem ne spravimo kaj vode tja in skušamo pomagat, ker vode zaenkrat imamo še dovolj?
Nikogar ne ignoriram ne zdi se mi pa pošteno do tistih žensk, ki so tepene doma v Sloveniji in se o tem ne govori in ne izobešajo se o tem plakati! Smo za enakost in pravičnost? Najbolje lahko to pokažemo, le probleme najprej rešimo doma, potem odputujmo drugam!
Se spomin, ene soseske v MB (sicer že nekaj časa nazaj), ko so se ljudje začeli bunit, da nočejo varne hiše sredi vasi, ker ne bodo gledali, kako nasilni možje skušajo zvečer do svoje žene! Zgodba se je končala tako, da so se od tam umaknili!