Živjo
čas je za menjavo aparata. Uporabljam Tytn II, počasi bo dotrajal.
Iščem aparat z naslednjimi sposobnostmi :
OS - WM6.5 (obstoječ software)
Fotoaparat in kamera zadostne kvalitete za slike, razvite v velikosti 20x15cm, uporaben flash, video posnetki gledljivi na resoluciji 1280x1024, nezatikajoča, ostra slika (da ne nosim še fotoaparata s sabo)
BT, WiFi, GPS, spomina vsaj 256/128, možnost razširitvene kartice.
Cena do 500E, brez vezave, lahko nov ali rabljen-ohranjen, z garancijo (itak mi zleti vsake toliko po tleh)
Pravzaprav mi je jasno vse, le o kvaliteti in uporabnosti fotoaparata/kamere na novejših modelih nimam pojma.
Na Tytn II nista vredna pol p...e mrzle vode, zato tovorim fotoaparat s sabo.
Torej iščem realne osebne izkušnje, ne nakladanje tistih, ki tega še niso imeli v rokah, bi pa to želeli in to sanjajo.
Razna nakladanja lahko preberem povsod na netu.
LP
čas je za menjavo aparata. Uporabljam Tytn II, počasi bo dotrajal.
Iščem aparat z naslednjimi sposobnostmi :
OS - WM6.5 (obstoječ software)
Fotoaparat in kamera zadostne kvalitete za slike, razvite v velikosti 20x15cm, uporaben flash, video posnetki gledljivi na resoluciji 1280x1024, nezatikajoča, ostra slika (da ne nosim še fotoaparata s sabo)
BT, WiFi, GPS, spomina vsaj 256/128, možnost razširitvene kartice.
Cena do 500E, brez vezave, lahko nov ali rabljen-ohranjen, z garancijo (itak mi zleti vsake toliko po tleh)
Pravzaprav mi je jasno vse, le o kvaliteti in uporabnosti fotoaparata/kamere na novejših modelih nimam pojma.
Na Tytn II nista vredna pol p...e mrzle vode, zato tovorim fotoaparat s sabo.
Torej iščem realne osebne izkušnje, ne nakladanje tistih, ki tega še niso imeli v rokah, bi pa to želeli in to sanjajo.
Razna nakladanja lahko preberem povsod na netu.
LP