Kaj kupiti?

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Ali HTC Diamond 2, ali HTC Touch 2 ali Nokia N97
confused-1.gif
? Prvega sem že imel, pa se nisem mogel nekako navaditi nanj ter ga prodal, zdaj bom pa zaradi službe moral šaltati na nekaj takega. Touch2 mi je bolj všeč, ker je manjši, nima pa radia. Na Nokie sem pa nekako navajen (Symian), ampak ne vem, če je dovolj stabilna. Se lahko fantje malo razpišete o tem?
Torej, WinMo in Symian prideta v poštev, naj bi bil touch ekran, radio, da ga lahko kurblam na daljših poteh (ampak ni nujno). Nekako bo moral delati sinhronizacijo pošte na Lotus Notes, in za to dvoje to obstaja. Vleče me sicer tudi Android, pa zaradi te zadnje stvari najbrž odpade.
confused-1.gif

LP Company

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Čisto res? HTC Touch2, ki se je ravnokar začel prodajati? V specifikacijah na njihovi spletni strani tega ni napisanega. Tudi na GSMarena piše, da ga nima.
LP!

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Da. 100%. Sem tudi sam mislil, da ga ni (gsmarena, mobitel...). Sem sprobal, dela super.

Lahko pa pogledaš tudi v navodila (www.htc.com) - in tam najdeš FM radio.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
cheer.gif
Ti imaš ta telefon? KAko se kaj obnese, glede na to, da je ekran manjši, je potrebno pogosteje uporabljati palčko?
LP!

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Imam ga od petka popoldne. Palčko še skoraj nisem uporabil, čeprav imam kar debele prste.Zadeva je odzivna, prvo polnjenje (po izpraznitvi med telefonarjenjem) je bilo v petek zvečer, do sedaj 2 uri klicev, ves čas vklopljen Wifi pa je baterija na 50%. Gor je WM 6.5, ki je hiter in očitno žre manj baterije kot WM 6.1. Igral sem se tudi z BT, vse je povezal brez težav, sinhronizacija z Outlookom gre b.p., tudi avtoinštalacija špila brez problema z vsemi funkcijami. GPS signal najde tudi v sobi in to hitro. Kontakte sem probal dati tudi na Microsoft Myphone in je šlo b.p.

To je za sedaj, navigacijo probam jutri. In jutri se mu začne delovni dan. Budilka je nastavljena, lahko se nastavi do 3 vrste budilk, po dnevih v tednu.

lp

Edit: Z zvokom v slušalki sem zadovoljen. Tudi sogovorniki pravijo, da me dobro slišijo.

Nazadnje urejeno:

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Aha, še to. Vzel sem ga zato, ker se mi še zdi neke normalne velikosti za telefon tega razreda za prenašat v žepu okrog. Sicer je zaslon manjši, ampak posledično je zato manjša poraba energije, ki mi je tudi med pomembnejšimi karakteristikami pri mobiju.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Aja, še to. Kakšen je konektor za polnjenje? Je standarden mini USB, ali je kaj extra? Ker Diamond2 je imel neko posebno verzijo, akmor se je vtikalo tudi slušalke.Tam je bil tak nesimetričen, ne pa, kot je npr. pri fotoaparatih.
LP Company

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Čedalje lepše. Z ekranom si zadovoljen? Čeprav je malo manjše resolucije, pa je verjetno zadeva kar gledljiva?
LP!

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Mini USB paše (sem pravkar priklopil enega od navigacije) in polnjenje baterije deluje, sinhronizacije pa ne deluje.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
ne vem zakaj bi imel raje touch 2 kot pa diamonda 2. diamond ima boljši fotoaparat, accelometer, malenkost več rama in pa najpomembnejše, večji zaslon s 5x boljšo resolucijo, kar se izredno pozna na sami kvaliteti slike, predvsem pa po veliko preglednejšem brskanju po spletnih straneh. windows mobile 6.5 pa sem prepričan, da se da naknadno naložiti gor..ampak glede na to, da si omenil, da si diamonda 2 že imel in ti ni bil v redu, potem bi ti skorajda bolj priporočal nokio n97..

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Osebno sem zadovoljen. Večji zaslon bi mogoče prišel prav pri brskalniku in urejevalnikih dokumentov, ampak, kot že rečeno, mi je za to vseeno. Pa zoom pod ekranom deluje odlično. Sem eno prejšnjih sporočil na forum napisal s telefona in je šlo b.p.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Problem je samo to, da sem zdaj praktično prisiljen v uporabo takega telefona, prej mi je bil pa navaden Symian čisto ok. Zdaj so pa službene potrebe postale takšne, da se bom kar moral sprijazniti s takim telefonom. Je pa tako, da je Touch2 malo manjši, zato me k njemu bolj vleče. Ja, mi je pa žal, da sem Diamonda2 takrat prodal, pa tudi Win 6.5 sem že imel gor...
LP!