Kaj kupiti?

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Punca ima kmalu rojstni dan in seveda bi ji blo treba nekaj kupit
tongue-1.gif

Budget je 50-60€.

Sedaj pa je vprašanje kaj naj kupim. Nekako sem razmišljal o kaki ročni uri. In, ker nisem strokovnjak na tem področju bi želel, da mi pomagate pri izbiri.

Seveda, bom vesel tudi drugih predlogov glede darila.

Aja, vsi spolni pripomočki odpadejo.
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Za 50-60€ ne bo ravno nevemkak kvalitetna ura, ampak kupi v trgovini z urami (recimo Slowatch), ker tam nimajo raznih ''tržnica'' ur kot npr. Spar.

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Ja sej drugje kot v urarni itak nebi kupil. Sej vem, da 50-60€ ni glih neki dnar za uro, zato pa sem tudi napisal, da so dobrodošle tudi druge ideje
tongue-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kupit unga največjega peluša, pa počupaj malo une pene vn, pa pojdi ti not in pozvoni na zvonec..Saj ne bo štekala da si not, ker bo vse mehko...Ko pa "medota" končno spravijo v hišo, skoči ven in reci: SURPRAJZ
hysterical-1.gif

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
@Atrix

Za tak gnar je najbolš da jo peleš kam. Nek enodnevni izlet v kako EU prestolnico. Po možnosti akcija 2 za ceno 1 al pa v lastni režiji. Na tak način sm prejšni vikend za isto priložnost (njen RD) priš skoz za 80€ za enodnevni obisk Benetk. Si pomoje bol zapomne pa več pomeni ko neko darilo, ki ga pomožnosti s časoma zavrže

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če imas omejene finance, pol teh 60€ vloži v kako kopanje, savne, nekaj v tem smislu.
V MB imaš opazo miru, 80m2 savn, đakuzijev in podobnega sranja za okol 50€ 2 uri....
Da sta sama not seveda...

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik iceman47 pravi:
Ženske se je treba naučit poslušat, ker ti je sigurno že povedala kaj bi rada mela.
wink-1.gif

točno tako
cheer.gif

in to mu je najmanj 10x rekla
evil.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:
Poslušam že. Problem je, da nima nekih želja
grin1.gif

potem takem tudi ne pričakuje oh in sploh kaj ekstra....

torej... kaki okvir za slike... in kako vajino sliko?
grin1.gif

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
malcomX, super ideja. Bom premislil
tongue-1.gif

novaa, sej veš kak je. Nihče nikoli nič ne pričakuje, vseeno pa je vesel, če kaj dobi
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
itak da je vesel.... tudi jaz bi bil

ampak najbolj me razkuri... ko mi kdo pride s kakim kompletom iz merkatorja
bonk.gif

tega sploh ne cenim... mi deluje kot da se je po poti do mene spomnil: "aja nekaj mu moram prinest" in zavije v mečkator
bonk.gif

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
To maš prav ja. Tudi jaz nikoli ne kupujem kompletov za tuširanje itd. To je nekaj najbolj kmečkega, ko potem dobiš 3 koplete za tuširanje
bonk.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tale digitalni okvir za slike se mi zdi dobra ideja.
zmaga.gif

Potem pa lahko dodaš vajine skupne slike.

Vsaj jaz bi bila vesela takšnega darila.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Atrix pravi:
To maš prav ja. Tudi jaz nikoli ne kupujem kompletov za tuširanje itd. To je nekaj najbolj kmečkega, ko potem dobiš 3 koplete za tuširanje
bonk.gif

Jaz bi dobil občutek da jim smrdim.
rolleyes-1.gif

Isto velja za razna BTW darila, recimo za pirhe, ko uleti žlahta z čokolado. Nič ne rečem, čokolada je super
darilo, samo ne me j*** za čokolado za 34 centov
rolleyes-1.gif
Ne pričakujem kubanskih cigar z francoskim konjakom
ampak če ti nisem vreden ene solidne 100g milke za en evro, pol mi pa raje nič ne kupi pa mi daj samo roko, pa me vprasaj kak sem, bom boljše sprejel.

Nazadnje urejeno: