Kaj jim je babam zmešanim u božjo mater?!!!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz to nemorem vrjet. Scena: Pridem domov, mi prvo jeben pilot od rampe ne dela. Te me sosed spusti not in
pol ona avša iz tretjega štoka parkira na moj parking (nekako se ve kdo kje parkira, ker je na vsak flat 2 parking spota,
tak da pač imamo več ali manj vsi svoje, ki jih čistimo in na tak ali drugačen način zganjamo "gajbičarstvo".

Parkiram kr nekje in odhlačam v stanovanje, stopim skoz vrata, pol pa tovornjak (tista hruška) vprašanj:

- si parkiral polek mene (ne nisem, ni blo placa)
- kaj je tam parkirala spet ona ko ma tak slabo lase podalšane? (ja, ona)
- kaj ma še vedno one rumene nohte (kak naj vem luby?)
- aja nisi je videl (
jezen.gif
ne nisem je videl)
- si prinesel kislo smetano (ne lubi, niso je meli)
- pa si bil v lidlu (veš da nehodim in nebom hodil v lidl)
- tam bi jo ziher meli (ja lubi, sem prepiričan da res)
- boš šel zdaj avto preparkirat (zakaj?)
- ker je tam najino mesto (zzZZzzzz)
- mam lepo piđamo? (to piđamo mas od lanskega božiča)
- vem ja samo zdaj sem jo oprala pa je taka lepa spet (zzzZZZ)
(gledam film in prisede na kavč, seveda pes obvezen da se slini zmes)
- kaj boma film gledla (no pa dajma
jezen.gif
"kaj delam že zadnje 15 minut?!! (tega sicer nisn reko, ker je kavč pretrd za spanje)
- kaj toti bo totega zaj ubil (nevem, predvidevam, boma vidla)
- ja pa zakaj bo zdaj oni onega lovil, ker mu je oni ono odnesel? (ja, ker mu je oni ono odnesel)
- ja kaj pa bo z njim pol? (lubi, pozabo sem v pisarno neki mail poslat) "Evo me na alteru..."

Kdo še trpi z mano?
cry12bpy.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Kaj pa tebi dogaja
hysterical-1.gif

Nikoli dolgčas
aplauz.gif

Jaz bi rad samo ob 22.30 prisel domov s fucbala in po celem dnevu kregarij z birokrat ipd. pač mel malo tišine,
pa če kak seks pade pred spanjem po filmu tut gut, samo ne me drkat v mozak zakaj nisem parkiral na svojem mestu
in zakaj ma ona tako frizuro in zakaj bo oni na tv onega ubil...
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Tu te dejansko razumem. Malo miru pa tudi paše.

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
malcomX
Zadnič sem mel istio situacijo kot ti.Pridem u stanovaje pa začne a si vidu ko ti je parkir plac zasedu.Ja pakaj pol sem pač drugam
avto parkiru sej je se dost fraj.Pa kok je blo našiht,pa si se uredu vozu pa blablabal.Pa ženska sej pust me da se najem ko človek.
Polse spraum za prenosca grem neke stvari prevajat,si zravn užgem tv, a ni hudič ka pa je zdej na tv, a bo zvečer kak dober film pa
u p.m. sej maš use napisan kaj do pol po tv-ju pa ka pa zdej delaš a boš kmal fertik,pa tja bi mogla it a boš šol zraven.Na konc mi
pa reče zakaj sem kr tih da nč ne rečem.Jaz si pa mislim uset se u avto pa pejt sam da mam mal mira.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
malcomX, ko boš sam, te ne bo nihče spraševal, takrat si boš želel odgovarjat....sicer te pa zastopim
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Mal se preseravaš, cel dan si blebetal po forumih, pol se ubadal z brezveznim fuzbalom, ko pa prideš domov, naj bi bila pa tišina ko v cerkvi.

Za take kot si ti obstajajo napihljive babe.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nikoli jih nisem in ne prebavljam bab, ki kar nekaj meljejo v prazno samo, da govorijo.
Sploh se ne zavedajo kake nebuloze kvasijo, potem pa še vprašajo "zakaj si pa tiho", "zakaj se nočeš z mano pogovarjat..."
bonk.gif

Pa kaj naj ti nazaj odogvorim v p. materino, če nimam odogvora na butasto vprašanje, na njen nivo se pa ne mislim spuščat.

Ti si navedel par tipičnih primerov, sploh tale z gledanjem filma je čisti babji kliše, pa tisti s podaljški in rumenimi nohti tudi.
Zgleda, da čuti, da tista "avša" bolje izgleda od nje, oz. si več upa, potem pa čez njo udriha.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz to nemorem vrjet. Scena: Pridem domov, mi prvo jeben pilot od rampe ne dela. Te me sosed spusti not in
pol ona avša iz tretjega štoka parkira na moj parking (nekako se ve kdo kje parkira, ker je na vsak flat 2 parking spota,
tak da pač imamo več ali manj vsi svoje, ki jih čistimo in na tak ali drugačen način zganjamo "gajbičarstvo".

Parkiram kr nekje in odhlačam v stanovanje, stopim skoz vrata, pol pa tovornjak (tista hruška) vprašanj:

- si parkiral polek mene (ne nisem, ni blo placa)
- kaj je tam parkirala spet ona ko ma tak slabo lase podalšane? (ja, ona)
- kaj ma še vedno one rumene nohte (kak naj vem luby?)
- aja nisi je videl (
jezen.gif
ne nisem je videl)
- si prinesel kislo smetano (ne lubi, niso je meli)
- pa si bil v lidlu (veš da nehodim in nebom hodil v lidl)
- tam bi jo ziher meli (ja lubi, sem prepiričan da res)
- boš šel zdaj avto preparkirat (zakaj?)
- ker je tam najino mesto (zzZZzzzz)
- mam lepo piđamo? (to piđamo mas od lanskega božiča)
- vem ja samo zdaj sem jo oprala pa je taka lepa spet (zzzZZZ)
(gledam film in prisede na kavč, seveda pes obvezen da se slini zmes)
- kaj boma film gledla (no pa dajma
jezen.gif
"kaj delam že zadnje 15 minut?!! (tega sicer nisn reko, ker je kavč pretrd za spanje)
- kaj toti bo totega zaj ubil (nevem, predvidevam, boma vidla)
- ja pa zakaj bo zdaj oni onega lovil, ker mu je oni ono odnesel? (ja, ker mu je oni ono odnesel)
- ja kaj pa bo z njim pol? (lubi, pozabo sem v pisarno neki mail poslat) "Evo me na alteru..."

Kdo še trpi z mano?
cry12bpy.gif

jaz se z mojo super razumem... nobenih glupih vprašanj
smile-1.gif

malkom... kaj si iskal to si našel.... in tebi je na 1. mestu bla očitno lepota
evil.gif