Ta brskalnik je ratal čisto zanič, prejšnji verzija 2.0. ne-vem-kolko je bila ok, pa semšel vseeno nadgraditi ker sem vedel da je verzijo 3.0 zunaj...... ki ma brezvezne fore.... v orodni vrstici naslovov strani so mi izginile vse ki sem jih obiskoval na strem FF, noter so se pojavili zaznamki,wtf? imel sem dvojne, ene v meniju Zaznamki, ene pa še tukaj, strani ki sem jih obiskoval pa nikjer....
sem to s pomočjo tega foruma tudi, nekak rešil, tako da se mi zdaj prikazujejo v orodni vrstici lepo strani ki jih pač vpisujem noter, zaznamki pa tam kot morajo biti, ampak strani si "zapomni" le 12, pa še to se ena stran ponovi 3 krat, po ne vem kakem principu sploh. Se da kaj narest ali lahko FF kar lepo kantiram? Ker mi gre pošteno na živce.
sem to s pomočjo tega foruma tudi, nekak rešil, tako da se mi zdaj prikazujejo v orodni vrstici lepo strani ki jih pač vpisujem noter, zaznamki pa tam kot morajo biti, ampak strani si "zapomni" le 12, pa še to se ena stran ponovi 3 krat, po ne vem kakem principu sploh. Se da kaj narest ali lahko FF kar lepo kantiram? Ker mi gre pošteno na živce.