Kaj je udbe po mestu!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jebena tekma, po mestu za videt same karete, oklepnike od tuaregov, modele v želvah z ovčari,...

Pa kaj to bo res tolk kompleksna tekma al kaj?

Sem te severnjake videl včeraj v mestu v enem izmed barov, orng pribitih, pa ni blo kakih znakov nasilja, žerejo pire kot spontex gobe
in se brigajo zase, večina stara tu 35-40++.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.747
9.958
113
40
MB
face so
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sem te severnjake videl včeraj v mestu v enem izmed barov, orng pribitih, pa ni blo kakih znakov nasilja, žerejo pire kot spontex gobe
in se brigajo zase, večina stara tu 35-40++.
Saj severnjaki sploh niso problem tukaj. Problem je bolj vijolčen.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
face so
grin1.gif

Face so ja.
Včeraj sem jih gledal tako družba enih 15 komadov, žrli unione pa laške kot za stavo (nevem zakaj samo male),
kelnarca je bila uscana da ji bodo pobegnili zato je vsako rundo kasirala sproti, runde so pa letele na 3 minute 15 malih pirov pa kaka vodka,
pa nevem kok je bil račun, recimo kakih 35e. Mu prinese bill pa pravi; "it's 35€ please!

"Ahh go fock yo'self!!" Pa ji flikne 50€ in ji pusti vsaj 10€ napitnine, in takih rund je blo ene 6-7 kaj sem jim jaz bil priča, pa vrjetno še kakih 5 prej in kake 3 kasneje. Največja štala pa je bla ko ji je malih pirov zmanjkalo, pa niso hotli vlkih pit, pa jim je mogla v 0,3 kozarce nalivat, prinese
rudno, da bill: "Aah you again you stupit count!" Pa ji spet fliknejo pedesetaka in z njim še več napitnine... Malo bad language so meli, samo so ji pa vsaj stotko bakšiša pustli, pa zapili vsaj 400€.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.174
11.080
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
face so
grin1.gif

Face so ja.
Včeraj sem jih gledal tako družba enih 15 komadov, žrli unione pa laške kot za stavo (nevem zakaj samo male),
kelnarca je bila uscana da ji bodo pobegnili zato je vsako rundo kasirala sproti, runde so pa letele na 3 minute 15 malih pirov pa kaka vodka,
pa nevem kok je bil račun, recimo kakih 35e. Mu prinese bill pa pravi; "it's 35€ please!

"Ahh go fock yo'self!!" Pa ji flikne 50€ in ji pusti vsaj 10€ napitnine, in takih rund je blo ene 6-7 kaj sem jim jaz bil priča, pa vrjetno še kakih 5 prej in kake 3 kasneje. Največja štala pa je bla ko ji je malih pirov zmanjkalo, pa niso hotli vlkih pit, pa jim je mogla v 0,3 kozarce nalivat, prinese
rudno, da bill: "Aah you again you stupit count!" Pa ji spet fliknejo pedesetaka in z njim še več napitnine... Malo bad language so meli, samo so ji pa vsaj stotko bakšiša pustli, pa zapili vsaj 400€.

Najbrž si mislil "cunt", ker "count" ni ravno kletvica.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Glej, ko ti ta severnjak reče samo "Hello!" ti more rečt počasi. Naglas je xtremen. Ko so se pijančki pogovarjali med sabo sem razumel vsako
peto besedo naspol, pa govorim popolnoma tekoče. Tam sem tudi napisal "fock" ker tako pač govorijo in ko je rekel cunt je rekel "knt"
smile-1.gif

Zajebano
smile-1.gif
Grem z wcja pa en model not, pa mi je rekel nekaj v smislu kak mali wc, ampak sem ga razumel samo toilet ("tlet" je rekel),
rekel 5 besed razumel sem eno.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.747
9.958
113
40
MB
si ziher ni tebi reko da si mali
grin1.gif

glih hodijo eni trije komadi v zelenih majcah tu pri piramidi, nasekani ko marije, grejo počasi proti stadionu so rekli
grin1.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
V Munchnu so včeraj ponoči napolnili cel vlak, seveda so tovorili zraven za en vagon pijače. Drli so se vse do jutra
jezen.gif
, šele nekje pri Beljaku jih je počasi zmanjkalo...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
mislim, da teli irci naredijo veliko manj škode kot vaši usekani violiočni. ker ta violični so pa res budale. pa ne samo takrat ko so pijani.

lp

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Z Irci ni šale, Axl Rose (Guns'n'Roses) je v Dublinu koncert pričel z uro in pol zamude in komaj odnesel celo glavo: