Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kdo bo pa to kupu?
Patriotič, pa ne mi reč, da si ti ovco naskoču in je potem tole ratalo? Isusek....
Ja pol se to lahko reče, da je to čistokrvna patriotalna ovčja pasma.
Sem pobrskal in vidim, da so jih izvozili tudi v Avstrijo in na Madžarsko.
So pa tudi rjavi:
Sem pa pred časom pri nekomu videl neko kodrodlako sorto pujsa (ne tega o katerem je govor), kateri se pase in mu moraš dat v gobec rinko, da ne rije po zemlji.
Neke podvrste vietnamskega prašiča so tudi "kosmate", sicer je "dlaka" nekaj v stilu divjega prašiča; zanje vem da jih ima tudi v sloveniji veliko ljudi kot popestitev in se pasejo skupaj s kravami, osli, ovcami ... hrano si izkopllejo pa vsi prašiči kot je njihova navada. Zdej če ga nimaš za klobase in se veselo pase naokrog potem zna bit problem, ko gre sosedu na vrt ..
Vietnamski pujs ima ravno dlako, tisti, ki sem ga videl jaz, pa je imel po celem telesu tako dlako kot jo ima npr. angleški seter po hrbtu, le krajša, sivkasto bela je bila.
Saj sem vprašal možakarja, kaj je to zaen prašič pa ni vedel pasme.
ne vem no, meni zgleda kot v photoshopu nalimana prasicja glava na ofco. je pa res da sem mestni otrok, tak da domace zivali pa to... sem bolj tak tak glede tega
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.