kaj je to Sweet Years?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Že od plakata dalje se sprašujem in razmišljam o tejle znamki ..... Zadnje čase se dostikrat peljem tam po Tavčarjevi mimo te trgovine, ki naj bi imela "moške" majice.

Glede na to, da so majčke v večinoma roza barvah, gori majo še neke srčke potiskane in so tudi oprijete .... in še reklame se spomnim izpred par mescov, ko sta se dva tipčka pomenljivo smehljala s plakata
confused-1.gif

Glede gejev se mi zdi Slovenija malo premajhen trg, je pa res da je perspektiva ogromna
aplauz.gif

Torej kaj je z njimi in ali kateri buzi kupuje tam?
grims-1.gif
Ima še kdo podobne nepojasnjene misli glede te štacune?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Glede gejev se mi zdi Slovenija malo premajhen trg, je pa res da je perspektiva ogromna
aplauz.gif
Gejev je v Sloveniji res malo, je pa zato "pedrov" tolk več.

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
V bistvu bi mogla stopit tudi malce v trgovino in pokukat kaj prodajajo. Namreč imajo robo tako za ženske kot za moške. Lastnika te blagovne znamke sta dva italijanska nogometaša Christian Vieri in pa Paolo Maldini. Maš pa od roza pa do črnih majc..tko da ni glih opredeljeno, da bi blo za geje.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Firma je od dveh nogometašev, Vieri, Maldini...

Za italijane pa se ve da so ko [censored]čine oz. so. Oni nosijo bolj oprijete majčke, pač napačno usmerjeni, velika večina.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Italijani se pač radi rihtajo in za veliko ljudi so moški, ki se rihtajo avtomatično pederajsi.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Seveda so. Še ko smo bili mi na mat.izletu v Grčiji so imeli svoj klub v nekem baru kje so bli sami pederkoti...Verjemi, da je nekaj tudi na njihovem stilu oblačenja.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
veliko dajo na svoj videz pedri in italijani, kar pa ne pomen, da so italijani pedri
grin1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Pri Sweet Years nisem nikol videl kakšno stvar, ki bi mi bila všeč.Zdaj vem zakaj
grin1.gif

Veliko bolj mi sede Abercrombie&Fitch.Se ga pa na žalost ne dobi pr nas.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Vaio,kje pa ti kup A&F?

Sweet years sem si šla enkrat v trgovino ogledat, je pa tudi ostalo samo pri tem. Ni mi všeč ne design (še sploh ne povsod eni srčki,pa čeprav sem punca), cene in slaba izbira pa tudi ne.