Kaj je to legalno? S!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
17.6 kupim pri simobilu njihov laptop, in mi modeli spečejo položnico po 3 dneh.

a ni blo tako, da so dnevi "naročnine" začeli tečt z dnevom nakupa oz vklopa?

A bi mi prodajalka bla dolžna povedat za naj si pridem po laptop čez 3 dni?

Ker to je rop stoletja, 30e za 3 dni neta.

Totalno vseeno mi je za 30e, ker to zgonim na kavicah mimogrede, ampak nategnit se pa ne pustim...

Kaj lahko naredim?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Malcolm. Nehaj udrihati po Si.mobilu brez veze. Naročnino plačuješ za naprej, ne za nazaj.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Točno tako. Mesečno naročnino se plača vnaprej, se mi zdi da popolnoma pri vseh operaterjih, kar je logično. Na položnici pa tudi lepo piše obračunane postavke ter datum.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
kakorkoli...........jaz sem zamenjal z dražjih starih paketov na nove cenejše (za 2 gsma) in sem plačal vse naročnine za naprej....potem so mi pastare naročnine poračunali ker sem jih ravno plačal.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Pri Tušmobilu plačaš za preteklo obdobje, torej za nazaj... Je pa res, da so lahko prve položnice pri S! kar velike, ker plačaš naročnino za tekoči mesec in še za en mesec naprej....

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Tudi pri S! se plačuje pogovore za pretekli mesec. Pri S! plačaš naročnino do obračunskega obdobja plus za en mesec naprej.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
17.6 kupim pri simobilu njihov laptop, in mi modeli spečejo položnico po 3 dneh.

a ni blo tako, da so dnevi "naročnine" začeli tečt z dnevom nakupa oz vklopa?

A bi mi prodajalka bla dolžna povedat za naj si pridem po laptop čez 3 dni?

Ker to je rop stoletja, 30e za 3 dni neta.

Totalno vseeno mi je za 30e, ker to zgonim na kavicah mimogrede, ampak nategnit se pa ne pustim...

Kaj lahko naredim?

Da bi pa na 080 404040 poklical in dobil informacijo iz prve roke pa ne? Raje tukaj poslušaš kak vsak svojo teorijo goni?
rolleyes-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Pogovore maš za pretekli mesec - logično, sama naročnina je pa za en mesec naprej, pri Tušmobilu maš pa vse za nazaj (ampak niti ni pomembno to sedaj)...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
kakorkoli...........jaz sem zamenjal z dražjih starih paketov na nove cenejše (za 2 gsma) in sem plačal vse naročnine za naprej....potem so mi pastare naročnine poračunali ker sem jih ravno plačal.

Verjetno temu ni tako: Če spremeniš paket ti jih tudi, če jih plačaš pri naslednjem računu povrnejo.

lp

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:

Verjetno temu ni tako: Če spremeniš paket ti jih tudi, če jih plačaš pri naslednjem računu povrnejo.

lp

E pa to sem mislil ja.................so jih povrnili ,ker so bile plačane za cel mesec v naprej ampak koristil sem jih pa par dni.....potem sem od novih (nov narčniški paket) spet plačal za naprej naročnino in zdaj sm dobil ta mesec tisto staro naročnino za nazaj poplačano.

Sem se mogoče narobe izrazil
smile-1.gif