kaj je stem Radio Hit-om??

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
postaja bedno komercialen kot express in radio ena.

Uni trije butli zjutraj so edina stvar, k spominja na stari hit. Zdej so že začeli s temi butastimi igrami "ugani osebo", manjka jim samo še "ugani zvok". No, in to osebo so iskali zdele 14 dni al kaj jest vem kok dolg. Pa me zanima, kdo ima sploh veselje igrat take igre??? Itak gre za nategovanje. Ker po opisu so lahko to recimo 3-4 osebe. In seveda ni nikoli taprava, dokler njim ne paše, da se jo ugane. Recimo oglaševalci so plačali za 14 dni reklam v tej rubriki. ne vem 10.000€. in zdej recimo, da se enemu userje in ugane osebo drugi dan. Kaj bojo zdej naredil??? dnar vrnil oglaševalcu?? yeah right.

Pa same reklame...res bo treba prestavit tole frekvenco...

mah... ta dnar vse pokvari!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tako ali tako gredo (oz. so sli, ker je bilo ravno danes konec in se zacenja druga runda
grims-1.gif
) vsi, ki so poslali SMS v zrebanje za nagrado... ne glede na to, kaksen odgovor je bil...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uau to pa je nekaj, žrebanje!

kaj, a še druga runda bo? jao! tega pa ne bom več poslušal ej... In kakšen hud komad je napisal tale pintar! Ulovila me nikoli ne al neki takega... škoda k ni bil gost pr zrnecu zanč...

baje je notranjski val uredu!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
in kako bi lahko nekdo drug dan uganil osebo, če navajaš, da oni določijo kdaj je oseba taprava in s tem pravilen odgovor?
confused-1.gif

sicer pa sam hita ne poslušam in me prav bk za tole postajo.

darwin

Majstr
17. avg 2007
627
409
63
Na koncu ugotoviš, da sta še najboljša Slovenija 1 in Val 202.
Dovolj raznolika glasba, reklame so za njihov program in niso tako nasilne, kot na komercialnih postajah, pri poročilih dejansko kaj poročajo in ko imajo čas, da ljudje pokličejo, jih ne jebejo v glavo.
Kakšne pol leta ju poslušam in zaenkrat ne razmišljam o preklopu kam drugam.

Sicer se mi pa še vedno kolca po SPK-ju ali pa združenem SPK in poslovni val.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest tud drugač dost val202 poslušam! edin ob 11h so une fuknjene fidimed-ove reklame... kao interviju, ubistvu pa reklama... drugač pa uredu radio ja. sam ne vem, zakaj ga nimam navade na delovnem mestu poslušat...

Zino:
ja vem, sam mi kao ne vemo, da oni pol na koncu določijo kdo je. Kao je pač skoz ista oseba. Recimo prvi dan so rekl "iščemo bogatega slovenca, kateri je dnar zaslužil z lastnimi rokami/idejo.", drugi dan povejo "Ta človek je moški srednjih let, karakter, direkten, int...", in pol folk pise sms, in enega pokličejo (al pa direkt pokličejo, to ne vem)... pač nateg kot nateg.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
postaja bedno komercialen kot express in radio ena.

Uni trije butli zjutraj so edina stvar, k spominja na stari hit. Zdej so že začeli s temi butastimi igrami "ugani osebo", manjka jim samo še "ugani zvok". No, in to osebo so iskali zdele 14 dni al kaj jest vem kok dolg. Pa me zanima, kdo ima sploh veselje igrat take igre??? Itak gre za nategovanje. Ker po opisu so lahko to recimo 3-4 osebe. In seveda ni nikoli taprava, dokler njim ne paše, da se jo ugane. Recimo oglaševalci so plačali za 14 dni reklam v tej rubriki. ne vem 10.000€. in zdej recimo, da se enemu userje in ugane osebo drugi dan. Kaj bojo zdej naredil??? dnar vrnil oglaševalcu?? yeah right.

Pa same reklame...res bo treba prestavit tole frekvenco...

mah... ta dnar vse pokvari!

Jaz sem tudi zvesti poslušalec, pa me je prav držalo da bi poslal sms in če bi dobil nagrado, bi jim rekel naj si jo vtaknejo tja kamor sonce nikdar ne posije. Tega nategovanja pa res nisem pričakoval od njih, sram naj jih bo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
saj vem kaj misliš rečt. zato pa jaz teh svinjarij ne poslušam. tak kot tudi kmetije nisem gledal in bigbrotherjev, ravno zaradi teh glasovanj. od mene na take fore niso nikoli dobili niti centa in ne bodo dobili. če bi vsi tako ravnali kot jaz, bi to vse propadlo.
val 202 je zakon

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vidiš... koliko neumnega folka mora še biti v tej državi, da take zadeve laufajo???

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
- V službi sky.fm
- V avtu pa Val 202 pa nič drugega (kadar se naveličam CD-jev pa USB-ja). Pazim pa da nisem v avtu dopoldan, ko predstavljajo tiste Q10 itd stvari.
bonk.gif

Zakon napovedovalci in moderatorji (njihov IQ za razliko od komercialnih postaj, primeren službi), edino Karolija ne prebavljam.
cry12bpy.gif

- ob petkih dopoldan poslušam še Radio GAGA.
grin1.gif

Slišim po lokalih, fitnesu, trgovinah... konkurenco, tako da jih ne šimfam v brezveze. Včasih se sprašujem, kdo je (naj)bolj zabit - poslušalci, poslušalci ki kličejo ali voditelji.
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Hitovi budilkarji so navadno prav zabavna druščina, drugi so res pofl. S temle so si pa res naredili eno navadno blamažo. Boli mene za tist emporium neumen, zdaj sploh ne stopim več vanj.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
smile-1.gif

sam res ja. včasih kar ne veš!

kakšno muziko ima pa ta sky.fm? men zato te internetni radii niso všeč, k ni slovenske vmes... pa sej ubistvu mi tud paše, da je kakšen voditelj, pa da vmes kej pove... pametnega.

no ja, radio ga ga... jest sm ga včasih tud skoz poslušal, pol sm se ga pa kar odvadu. zdej k je pa šele ob 10 al še mal kasneje se pa sploh ne spomnem več, da bi preklopil!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vidiš, men pa že oni niso všeč. nikol mi niso bili. prvo kot prvo, jest ne razumem, kako je lahko nekdo ob 6 zjutraj tok dobre volje in tok navit. Jest rabim mir tja do ene 9h normlana muzika, kakšen zaspan voditelj pa je! Ne pa uni, k se tm skoz neki režijo, nabijajo, standardno fuk.ajo špelo, pripovedujejo premlete vice, itn...

no, ampak to je že moj problem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
No kdor verjame da so Hitovi budilkarji real, naj si enkrat ogleda program preko kamer ki jih imajo v studiu. Ko pride čas za enkaj povedat kao vsi ful naviti, potem prideta dva komada in vidiš da se nihče ne pogovarja, vsi buljijo v ekran - vse je ena navadna igra. in ne maram ljudi ki se pretvarjajo.

Radio gaga pa je postal mesto kjer se v eter javijo najbolj zabiti poslušalci sveta. Jaz ne vem a to iz psihiatrije kličejo ampak tam res najdeš nebroj retardirancev.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To mi res ni jasno, zakaj še vedno sprejemajo te klice na GAGA-ju. A si hoče Hribar dat duška, s tem da zabije retardiranca al kaj?
bonk.gif

Ja pa kaka oddaja tolk huda, da se splača tud ta ponesrečene spremljat.
grin1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik darwin pravi:
Na koncu ugotoviš, da sta še najboljša Slovenija 1 in Val 202.

Val202 je dopoldne katastrofa s tistimi oglasnimi sporočili... Sicer pa sem odkril radioSI. Fajn glasba, dobri voditelji, vsake toliko poskušam razumet novice v nemščini
grin1.gif
... Ko RadioSI ne lovi, pa val202. Prej sem od komercialnih postaj poslušal Capris, ampak mi niso več poslušljivi...