kaj je s tem klikom

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
odpuščajo pol IT klik jim dela pa že čist po cerkvenih normativih

vnašam plačilo in javi

Plačilo ste oddali izven urnika plačilnega prometa, zato je datum izvedbe plačila spremenjen. Plačilo bo izvedeno 23.04.2011.

pr men piše, da smo 21 in 22 imam označeno kot navaden delovni dan. wtf

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
V večini držav Evropske unije je 22. aprila 2011 praznik in dela prost dan, ko ne bodo delovali eksterni plačilni sistemi. Ker slovenske banke od uvedbe evra poravnavamo plačila preko teh sistemov, bomo v NLB v petek, 22. aprila 2011, lahko izvrševali interna plačila, to so plačila, pri katerih imata tako plačnik kot tudi prejemnik plačila odprt račun v NLB, domača plačila v tuji valuti, čezmejna plačila in plačila v tretje države.

VIr: http://www.nlb.si/delovenje-placilnih-sistemov-med-prazniki

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
-Sporočilo banke 11.04.2011

Slovenske banke poravnavamo plačila prek evropskih sistemov, ki 22. aprila 2011 ne bodo delovali.
Zato bomo na ta dan v NLB izvršili naloge, pri katerih imata plačnik in prejemnik plačila odprt račun v NLB, domača plačila v tuji valuti, čezmejna plačila ter plačila v tretje države.

Domače plačila prejeta 22. aprila 2011 bomo izvajali na naslednji način:
- plačila in prenosi med računi v okviru NLB: prenose na osebne račune, na varčevalne račune in ostale oblike varčevanj, prejete prek NLB Klika in NLB Teledoma bomo izvedli isti dan. Plačila na račune podjetij z računom v NLB bomo izvedli isti dan v okviru urnika za plačilne transakcije v domovini;
- evrska plačila na račune, odprte pri drugih bankah v Sloveniji: vse plačilne naloge (BN02, PP02, UPN), ki ste jih že posredovali v plačilo z valuto 22. aprila 2011 in oddane plačilne naloge in prenose prek NLB Klika ter NLB Teledoma v petek, 22. aprila 2011, bomo izvedli prvi delovni dan, to je 26. aprila 2011. Enako velja tudi za plačila na druge banke, ki jih boste posredovali v izvršitev prek NLB Klika in NLB Teledoma v četrtek, 21. aprila 2011 po 15.30 uri, nalogi bodo v izvršitev poslani 26. aprila 2011;
- plačila s posebnimi položnicami: zaradi nedelovanja ZC Bankart se bodo prevalutirala na 23. aprila 2011.
Urnik izvajanja čezmejnih plačil in plačil v tretje države smo objavili na NLB Spletnem portalu.
Želimo vam lepe praznike. NLB

17. dec 2010
1.174
0
36
125
14.04.2011

Plačilni promet med velikonočnimi prazniki

Spoštovani!

V petek, 22. aprila 2011 (veliki petek), bomo zaradi prazničnega delovanja plačilnega sistema opravljali le interni plačilni promet v okviru naše banke in mednarodni plačilni promet preko korespondenčne mreže v skladu z našimi ter njihovimi prazničnimi urniki.

Ta dan bomo izvršili le vaše plačilne naloge in posebne položnice v okviru naše banke ter na vašo željo plačilne naloge za tujino preko naše korespondenčne mreže. Vse druge plačilne naloge bomo izvršili prvi naslednji delovni dan, v torek, 26. aprila 2011. Trajne naloge na račune pri drugih bankah, direktne odobritve in direktne obremenitve z valuto 22. aprila 2011 bomo izvršili 26. aprila 2011.

Vaša Nova KBM

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Evo, pa imaš spet probleme z RKC.
evil.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
1. Ni res, da odpuščajo IT - imajo samo "pogovore o prihodnosti"
smile-1.gif

2. Ravno danes sem hotel plačat račun za T-2, in mi zagnoji, da bo šele 23.4 plačano. Jao.

LP,
PIC

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
So Francozi še hujši. Sem včeraj plačal en račun preko SKB neta in mi javi, da bo plačilo izvedeno 26.04.
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Samo res, a nismo že 50 let v dobi računalnikov?
A še vedno imajo uradnike, ki na roke vodijo račune?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Plačilni promet med velikonočnimi prazniki...

Velikonočni četrtek. Velikonočni petek. Velikonočna sobota. Velikonočna nedelja.
Še velikonočni april?

Bo čisto dovolj tega RKC sranja. Delat, ljudje, da bomo preživeli. Menjat politiko, vlado, parlament.
Ne pa drkat šunko in hren...
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Bo čisto dovolj tega RKC sranja. Delat, ljudje, da bomo preživeli. Menjat politiko, vlado, parlament.
Ne pa drkat šunko in hren...
bonk.gif
Saj se da oboje. Samo zgleda da ne v bankah.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
klinc se da..pol folka bo doma, 20% jih ma kolektivce..mnogi trgi, ki niso RKC itd so pa odprti.

pa bosanci bi šli tudi kuæi, ker je samo tri radna dana

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
So Francozi še hujši. Sem včeraj plačal en račun preko SKB neta in mi javi, da bo plačilo izvedeno 26.04.
bonk.gif

si plačal račun po 17. uri?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.838
6.599
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A še vedno imajo uradnike, ki na roke vodijo račune?
Transakcije so res tako počasne, da prej osebno prideš z enega konca Slovenije na drugega, kot pa se tistih par številk izmenja med bankami.

Sploh če primerjaš naprimer s pošiljanjem SMS sporočil na drug konec sveta - strošek par centov, pride v nekaj sekundah in dobiš tudi potrdilo o dostavi.
grin1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.661
474
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik softi pravi:
odpuščajo pol IT klik jim dela pa že čist po cerkvenih normativih

vnašam plačilo in javi

Plačilo ste oddali izven urnika plačilnega prometa, zato je datum izvedbe plačila spremenjen. Plačilo bo izvedeno 23.04.2011.

pr men piše, da smo 21 in 22 imam označeno kot navaden delovni dan. wtf

Pri SKB mi je v četrtek vrglo ven, da bo izvedeno 26.ga
bonk.gif

preskeniram celo njihovo stran pa nikjer nič o temu.
Ker sem imal nujno nekaj za nakazat grem drugi dan na banko in mi uslužbenka teži, da bi moral prej napovedat velik znesek,...
5 jurjev je pa res velik znesek
bonk.gif

Dobro, da je eden za mano toliko položil in mi je dala kar njegovo kuverto (samo preštela je vmes)
bonk.gif

Če se že držijo "mednarodnega dogovora" naj še stranke obvestijo vsaj na spletnih straneh
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem šel.. plan je bil, da bi se zdejle vračal. enodnevna fura..pa sem ostal doma na roštilju. nisem več mlad, da bi dnevno obrnil tisočaka za dober rostilj, par minik i kilo sljivove