Kaj je s T-2?

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Že pred enim mesecem sem naročil dodaten HD vmesnik za TV. Od takrat pa do danes sem vsaj 5x klical na support, kdaj lahko to zadevo pričakujem in zmeraj isti odgovor, da ni zaloge in se mi opravičujejo, da bo kmalu in naj še malo počakam.

Pa kaj je s tem T-2, je šla firma čisto v K, da niti zaloge osnovnih aparatur za njihove stranke ne morejo držat?
stupid-1.gif

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Firma še kako deluje (zaenkrat). Na našem koncu na polno priklapljajo optiko.
cheer.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Že pred enim mesecem sem naročil dodaten HD vmesnik za TV. Od takrat pa do danes sem vsaj 5x klical na support, kdaj lahko to zadevo pričakujem in zmeraj isti odgovor, da ni zaloge in se mi opravičujejo, da bo kmalu in naj še malo počakam.

Pa kaj je s tem T-2, je šla firma čisto v K, da niti zaloge osnovnih aparatur za njihove stranke ne morejo držat?
stupid-1.gif

nč novga da jim je zmankal opreme, morjo mal na teren pa pobrat opremo (tisti, ki so odjavili) pa ti prpelejo rabljeno opremo
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Uh so se eni hitro obrnili proti bivši firmi
rolleyes-1.gif

Če si imel probleme s šefi še ni krivo celo podjetje
tongue-1.gif

Tvoj poslovilni mail pa je bil ODLIČEN
aplauz.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
a boš reku da ni tko? opreme je skoz zmankoval
smile-1.gif

sej je bil v mailu napisan samo en pataloški lažov, kokr vem je za mano šlo še dost folka, tko da jim gre zihr dobr
smile-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Da se še jz oglasim
grin1.gif

Tudi nekako tako je s T-2:
http://www.dnevnik.si/poslovni-dnevnik/poslovni/novice/nlb-vraca-udarec-lastniku-t2
http://www.dnevnik.si/poslovni-dnevnik/poslovni/novice/nlb-s-sodno-odredbo-nad-novega-lastnika-t2

Sicer pa v insolvenčnem poročilu prisilne poravnave je bilo zapisano, da je T-2 za Q2 2012 porabil enak znesek za oglaševanje kot v celotnem letu 2011. Slaba investicija. Rast po tem http://www.apek.si/porocilo-o-razvoju-trga-elektronskih-komunikacij-za-tretje-cetrtletje-2012 je minimalna, prepočasna da bodo dosegli cilj do 2020 kot je določeno v njihovi PP.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Da se še jz oglasim
grin1.gif

Tudi nekako tako je s T-2:
http://www.dnevnik.si/poslovni-dnevnik/poslovni/novice/nlb-vraca-udarec-lastniku-t2
http://www.dnevnik.si/poslovni-dnevnik/poslovni/novice/nlb-s-sodno-odredbo-nad-novega-lastnika-t2

Sicer pa v insolvenčnem poročilu prisilne poravnave je bilo zapisano, da je T-2 za Q2 2012 porabil enak znesek za oglaševanje kot v celotnem letu 2011. Slaba investicija. Rast po tem http://www.apek.si/porocilo-o-razvoju-trga-elektronskih-komunikacij-za-tretje-cetrtletje-2012 je minimalna, prepočasna da bodo dosegli cilj do 2020 kot je določeno v njihovi PP.

a dj no dj, zdj pa res mal pretiravaš...

itak da povečujejo število naročnikov, sploh pa na mobilnem delu, sj veš kako štejejo naročnike pa kakšne pakete prodajajo
evil.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Bi bilo zanimivo videt podatek, koliko SIM kartic je aktivnih iz T4 paketov?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Meni je pa T2 že od samega začetka zelo simpatično podjetje. Spremljam jih od prvih korakov dalje. Uporabljam samo njihovo mobilno telefonijo, za stacionarne storitve sem namreč preveč oddaljen od centrale. O optiki seveda pri nas no govora.
smile-1.gif

Seveda jih je recesija oklestila, pa slabo poslovanje prejšnjega lastnika, verjamem da zaradi recesije. Brez tega bi še naprej investirali, izguba pa je v telekomunikacijah na začetku pričakovana. Spomnimo se Simobila, vendar mu je pozneje uspelo. T2 ima za vratom večjo konkurenco in recesijo.

Pa vseeno kot opažam, ponovno nadaljujejo gradnjo lastne optike (Slovenska Bistrica in Slovenske Konjice), vsaj dve VDSL kolokaciji in celo 4 nove bazne postaje za mobilno telefonijo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Se pridružujem. K dejstvu, da je v Sloveniji penetracija mobilne telefonije 106%, gre pripisati tudi dejstvo, da nek uporabnik koristi recimo Simobil za mobilno telefonijo, ob tem se pa še odloči za deniko paket T4 pri T-2. Oba operaterja štejeta uporabnika za aktivenega in to poročata dalje APEKu.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Se pridružujem. K dejstvu, da je v Sloveniji penetracija mobilne telefonije 106%, gre pripisati tudi dejstvo, da nek uporabnik koristi recimo Simobil za mobilno telefonijo, ob tem se pa še odloči za deniko paket T4 pri T-2. Oba operaterja štejeta uporabnika za aktivenega in to poročata dalje APEKu.

Saj drugače ne gre. In to ni težava.

Bolj zanimivo bi bilo strožje opredeliti pogoje štetja.
Recimo ima aktivno številko/SIM in je v roku 30ih dni opravil vsaj eno od storitev, recimo prejel ali oddal govorni klic, poslal SMS ali pa opravil podatkovno sejo.

Trenutna opredelitev po APEKu je samo za predplačnike, da so morali opraviti storitev tekom zadnjih 90 dni. Pri naročnikih je pa v osnovi luknja. Sploh pri paketih, kjer so zraven DSL interneta pač zraven dali še SIM, samo, da bi nabildali število uporabnikov. Ogromno folka ima lahko tako SIM v predalu, pa se jih prišteva k aktivnim uporabnikom.

Še bolj zanimivo bi bilo, če bi APEK zahteval še dodatne statistike.

Recimo preštevanje uporabnikov, ki so aktivni na omrežju (imajo aktivno številko, oz SIM) ter so:
- opravljali mobilne storitve zadnjih 30 dni
- opravljali mobilne storitve zadnjih 8 dni

Za opravljanje mobilnih storitev bi pač šteli odhodne in dohodne klice, odhodne SMSe in MMSe ter podatkovne/GPRS seje.
Potem bi imeli boljšo sliko, kje lud jebe zbunjenog, čeprav je še nekaj lukenj.
cheer.gif

Ogo

sulaco

Pripravnik
3. okt 2010
204
0
16
Jaz jih pa lahko zelo pohvalim. Sem prejšnji teden presedlal iz Telemacha na T-2 (poslovalnica v Jaršah; gospodična Polona), pogodba rešena v 5minutah, vse sem dobil v roke, doma zvezal in voila-deluje (2xHDTV, TLFN in 100/10 internet). Vse skupaj za cca.15€ ceneje kot pri Telemachu !!

Da o bonbončkih (zastonj ruter, T2 agent, TV2GO, snemalnik, time shift gledanje) sploh ne zgubljam besed...sicer se da vse še malo "popeglati"- a zame je bil odločujoči faktor CENEJE!! Škoda ker Telemach nabija nepomembne TV programe, namesto da bi ponudil samosestavljiv paket (ki bi bil ustrezno ocenjen) saj itak vse programe pošiljajo po kablu naenkrat
frown-1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Zame ga ni cez T2, ce pa imas njihovo optiko, je pa to spica in si pravi srecnez.

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Nekaj mi pa vseeno ni jasno.
Imam SIOL optiko, 20/20, trio, mega shemo, 2 tv komunikatorja. Oba sem dobil po subvencionirani ceni, Sagem takrat za 1€ in pred kratkim s box za 19€. imam že 10% popusta na zvestobo in 3 na AMZS članstvo, torej plačujem 41€ na mesec. Redna cena je 49€.
Zdajle pa gledam T2 cenovni kalkulator, pa mi za trio 20/20, L shema, z dvema analognima tv komunikatorjema izračuna 51,50€.
Po kakšni logiki je miselnost folka, da je T2 kao ful poceni? Tej časi so minili...