Kaj je Mobitel obračunal?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zdajle malo spremljam izpisek klicev preko monitorja in gledam malo čundo postavko. Je možno, da mi zaračunavajo povratnice?
136878-Krneki.JPG

Priponke

• 136878-Krneki.JPG
    136878-Krneki.JPG
    42,8 KB · Ogledi: 319

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Čudna reč, ker imaš gor dve postavki ob natanko istem času.
smile-1.gif

Call forward? (prejet in oddan klic hkrati)

Ogo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Hmmm, bistvi sploh nisem mislil tistega. Ko sem v tujini imam izklopljeno preusmeritev, tako da ne vem kaj je tisto.

Bolj me zanima kaj mi obračunavajo pri postavki SMS, ki je kar dvakrat obračuna in to vse ob istem času.

Sem klical na Mobitelov center kjer so mi rekli, če lahko jutri pokličem.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Hmmm, bistvi sploh nisem mislil tistega. Ko sem v tujini imam izklopljeno preusmeritev, tako da ne vem kaj je tisto.

Bolj me zanima kaj mi obračunavajo pri postavki SMS, ki je kar dvakrat obračuna in to vse ob istem času.

Sem klical na Mobitelov center kjer so mi rekli, če lahko jutri pokličem.

Po mojem je preusmeritev.
wink-1.gif

SMSi tudi nimajo trajanja, oz. ga ne bi smeli imeti.
smile-1.gif

Ogo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne sme biti. Bom jutri preveril, ker to ni edina postavka v razčlenjenem računu, jih je še kar nekaj. Preusmeritev 100% ugasnem, ker si delam brez veze dvojni račun. Me pa zanima kako bom to dokazal.
grin1.gif

Da razložim situacijo z smsi. Normalni smsi imajo pri postavki cena samo eno vrstico. Tukaj pa opažam dve vrstici, ena cca. 50 bivših SIT, druga pa 8 bivših SIT. Moti me misel, da mi obračunavajo povratnice v tujini, ker naj jih ne bi.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Skupna cena je pa verjetno enaka ceni SMS za dotično državo?
Majo pač SMS na 2 postavki razdeljen - mogoče ena cena SMSa, druga pa M@ pribitek.

Alisha

Pripravnik
8. nov 2007
36
0
6
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Skupna cena je pa verjetno enaka ceni SMS za dotično državo?
Majo pač SMS na 2 postavki razdeljen - mogoče ena cena SMSa, druga pa M@ pribitek.

To je verjetno prava razlaga...seštevek obeh da skupno ceno SMS-a.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Danse sem še enkrat klical na center za pomoč uporabnikom, kjer mi je prvo rekla, da je tista druga postavka pri smsu davek. Nisem bil zadovoljen zato sem klical v oddelek za reklamacije ali nekaj takega, kjer mi je rekla, da naj bi to bila slovenska cena smsa.
Kar se pa tiče dveh klicev, ki naj bi bila opravljena ob istem času pa mi je podala razlago, da se klici v roamingu registrirajo malo kasneje, tako da naj bi bilo čisto mogoče, da je sistem registrial ob klica pod isti čas.

Sicer nisem popolnoma zadovoljen z razlago a vendarle bom počakal še na drugi mesec pa bom videl kaj pa kako.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
V drugi vrstici je zaračunano posredovanje iz omrežja tujega operaterja. Predpostavljam, da imaš na izpisu v prvi koloni tudi kratico, če jo napišeš, ti lahko dam točen podatek. Verjetno pa imaš zraven tudi legendo za posamezne postavke.
Ni mi pa jasno, da ti na Mobitelu niso znali tega pojasniti.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Če jih ni na tvojem izpisu, jih zagotovo več vidijo pri Mobitelu, tako da bi ti morali znati pojasniti postavke.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kot sem že napisal.

Najprej klical na pomoč za uporabnikom, predvidevam, da tam večinoma delajo študenti. Gospodična mi je dala telefonsko za reklamacije. Tam so mi pa rekli kar sem že napisal. Mogoče me ni dobro razumela, jaz vem da sem dobro razumel kar je ona rekla. Ne bom delal paniko, ker sem to prvič opazil in puščam prostor za napako. Bom pa sedaj bolj podrobno spremljal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Slabe izkušnje že od prej. Pa ne mislim samo mobitelovega klicnega centra (mogoče 3 slabe izkušnje). Tam kjer delajo študenti delajo po enem in istem kopitu. Ste ponovno prižgali telefon, ste resterirali modem, kateri telefon imate, naših tehnikov trenutno ni, vas pokličemo nazaj. Vedno eno in isto, opravi se pa bore malo dokler se človek ne razjezi, šele potem se nekaj stori, popravi. Pa še to se zgodi, ko človek dobi višje inštance.