Kaj bote rezali/mazali/pili za NL?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
S frendoma smo danes bli malo v ajnkaufu, smo malo dobrot nametali v voziček, glavno jed pa smo nabasali že včeraj pri zadnjih vratih ribarnice. (ne povem, slika pride ko bo pečeno)

Malo bifteka, ucat sirov in suhega mesa, klobas, skratka 12 nas nebo lačnih
smile-1.gif

Čas priprave: 4h+ za glavno jed
smile-1.gif

Kaj bote meli v roru?
confused-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jutri ne kompliciram, je bil ta teden preveč naporen, zato zrezki v omaki ter riž in zelena solata. Točno na kak način bodo zrezki, se bom že jutri spomnil med kuhanjem.
Sladica baje pride od drugje, če je pa ne bo, se pa še enega zvrne.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Isto je bila moja želja, tukli smo biftek v kilah, ribe, peesde materne, še sam sn mogo pomagat, pa sn reko lepo,
za NL ne komplicirajmo, bifteka še je od oka med 2 in 3 kg, dokupimo še olive in nekaj kaviarja, spečemo še dva protfana
pice za ob treh zjutraj in basta. Od sodelavke mož pa ima restavracijo kjer je tudi chef in za NL nima odprto oz. se bomo zavlekli
tja vsi so vstrajali da more bit xtra xtra hrane, planiralo se nas je 8, sedaj nas je 12, sem pa slisal da se pridejo razni bratranci in
sestrične, po 50 smo nametali skupaj, in sma danes sla v nabavo k njegovemu frendu ki ima ribarnico, skratka kompliciranje
namesto bi gor odprli par dobrih flaš in kak polnoleten viski zraven pa bitek in topla pica. Naj majo kak čejo, je pa res da bomo
žrli ko grofi, čeprav kok sma danes nabasala mojega karavana (2x na dveh krajih), dvomim da nas je 36 dovolj da to poknemo.