Kaj bi vi izbrali med temi dvemi

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
SHARP LC 32SH130E
ime spletne strani1

SHARP LC 32SH340E
ime spletne strani2
med temi dvemi, ..... kaj je za izbrat, razlika v ceni je cca 70 eur (sh 330 je dražja)

(večja tv ne gre v nišo za tv
jezen.gif
)
lp

edit
zgrešil sem model .....
za 319 je pa tule na drugi strani ...

se opravičujem

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Med 250€ in 400€ ni 70€ razlike.

Sicer pa nobene od teh dveh. Za tak dnar dobiš Full HD (ne za 250€ kot je prva, za ceno druge pa ja).

rokyone

Pripravnik
18. nov 2008
38
0
6
moj predlog: 32PFL5206H katerega imam tudi sam na ožjem seznamu!

Če ma kdo praktične izkušnje z 32PFL5206H ga pa naprošam, da pove kaj več.

Nazadnje urejeno:

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
SONY KDL32BX320

kaj pa tale?
a predvaja dvix filme prek usb-ja?

Predvaja brez problemov, ne samo dvix ampak tudi HDje iz USB ključka
wink-1.gif
Starša sta kupila to pa sem malo potestiral in moram priznat, da je vreden teh cca .300€. Slika je vsaj meni prekleto dobra glede na ceno LCDja, me je kr pozitivno presenetilo. Edino za podnapise nisem prepričan, da predvaja, vsaj meni ni uspelo, res pa da nisem kaj veliko raziskoval v tej smeri.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
jezen.gif
)
lp

Znebi se debilne omarice, 99% folka ima not samo par knjig ki se jih nikoli ne pritakne ali kozarce iz katerih nikoli ne pije. Nato namesti dober nosilec, skrij kable v steno, pomalaj in daj gor velik tv, kot se spodobi.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
jezen.gif
)
lp

Znebi se debilne omarice, 99% folka ima not samo par knjig ki se jih nikoli ne pritakne ali kozarce iz katerih nikoli ne pije. Nato namesti dober nosilec, skrij kable v steno, pomalaj in daj gor velik tv, kot se spodobi.
467716-post_slo.gif

Ce bi bit tv zame bi to že zdavnaj naredu ...... pa bi bil plac za min 46ko če ne več.... samo daj ti to starim dopovej......
bonk.gif
se mi ne da dajat z njimi
Pa omarica ni stara 15 let, je Alplesova Diva ....... sam kaj ko majo take debilne mere tv elementov ..... in takrat jim je vrli prodajalec predvidel celih 86 cm za tv.

No zdaj mam v igri še
PHILIPS 32PFL3406H

32KDL-BX420

LP

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
SHARP LC 32SH130E
ime spletne strani1

SHARP LC 32SH340E
ime spletne strani2
med temi dvemi, ..... kaj je za izbrat, razlika v ceni je cca 70 eur (sh 330 je dražja)

jezen.gif
)
lp

edit
zgrešil sem model .....
za 319 je pa tule na drugi strani ...

se opravičujem

Izvoli konkreten odgovor;

Sharpa sta praktično identična, razlika je , kot si že sam ugotovil samo v resoluciji. Za gledanje tv signala ( DVB -T/C/S..Ip...you name it ) ne igra velike vloge. Lahko je slika na HD ready še celo boljša....
Sharp-a snemata preko USB porta ( TimeView ). Snemata samo tekoče vsebine. Tega Philips in Sony ne poznata.
Pri sharpih b.p. razvrščaš digi/anal. programe v isto shemo. Tega žal pri Sonyju ne moreš...

Sharp ima svojo proizvodnjo panelov in elektronike, izdelava tega kosa je itak azijska; btw, serija 800 je "Made in Japan"
smile-1.gif

Upam, da sem vsaj malo pomagal.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
hvala vsem sodelujočim .....
vzeli smo sharpa sh130.

ima za odtenek lepšo sliko od sh340
sharpa pa zato, ker prebavi več formatov iz usbja od ostalih, pa še najcenejši je.

lp

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Daj probaj mi sedaj razložit kako sharp prebavi več formatov od Samsunga! Prebavi DTS zvok? Prebavi podnapise?