Kaj bi mu naredili če vam to naredi na avtu?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KLIIIIIIIIIIIIIIIK

uf-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
seveda, ker je tipicno slovensko, da za avto sparas 10 in vec let, vzames se kredit za 20 let in potem naslednjih toliko let jes zelje in repo in potem ga cuvate bolj kot prvorojenca. clovek, ki je kupil tega nissana je zanj namenil toliko denarja, kot povprecna slo. druzina za fasungo v dveh mesecih
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
LOL, kar knauf vijaki po celem avtu.

Lih knauf vijaki verjetno niso, so pa knipingi, vijaki za pločevino. Pa upam da so vsaj nerjaveči..
uf-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
seveda, ker je tipicno slovensko, da za avto sparas 10 in vec let, vzames se kredit za 20 let in potem naslednjih toliko let jes zelje in repo in potem ga cuvate bolj kot prvorojenca. clovek, ki je kupil tega nissana je zanj namenil toliko denarja, kot povprecna slo. druzina za fasungo v dveh mesecih
tongue-1.gif

Ker verjetno bi ti z veseljem odstel 750$ oz. se 50$ napitnine, ko bi ti nekdo to naredo z avtom, sploh ko bi te prej drkal 1 tedn v glavo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tongue-1.gif

Ne ni res...oz ne morem se strinjat s tabo....vsaj za mene to ne vala! Vedno keširam avto! Se pravi, da kupim takšen avto koliko mam keša v žepu. Čeprav smo že to enkrat obdelovali v eni temi in so bili eni hudo pametni in govorili, da se nakup avta po obrokih....ipd. bol splača.

Mene bi bol to ker se res rad vozim v čistem in spedenanem avtu...oz po domače povedano - mahjen sem na avte. Pa ko bi videl, da mi je to nehče nardil bi se mi menda najprej srce zlomlo....pol pa samo......
10.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.772
169
63
Samo je pa stric tudi naiven ko 100 mater. Za 750dolarjev je mislil, da bo dobil neko kvalitetno delo?
nikakor pa ne opravičujem dela, da ne bo pomote.

lp

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Samo je pa stric tudi naiven ko 100 mater. Za 750dolarjev je mislil, da bo dobil neko kvalitetno delo?
nikakor pa ne opravičujem dela, da ne bo pomote.

lp

Kasneje je napisal da je to bla kao "homie" cena, ker sta se nekak poznala, al nekak tak ... Se pravi pazite ko vam kaki kolega "majster" ponudi dobro ceno ;]

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Loool. Homie cena.
hysterical-1.gif

Ampak so pa res glupi teli Američani. Najboljši je tisti, kateri piše SUE him.

Malce off: ko se malo voziš po ameriških velemestih je zanimivo, kako lepo tekoč je promet, potem se pa najdejo noter ''čudaki'' z The fast and the furious Civickami in zraven še 350Z z ''dodelavami'' (pragovi, car tatooji), noter pa bad ass črnci ali hispanoti obvezno s sun-shades in šipo dol ali na pol dol. Ter hrabro vijugajo med pasovih
cool-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No a ni enako pri nas? Tudi civici, samo namesto 350Z so passati s črnimi šipami in kitajskimi črkami.

Pa tudi v avtih so nigeri (Dravski seveda
grin1.gif
), hispanotov pa ne rabimo, je med nami slovenceljni dovolj bedakov.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
in kaj bo naredil?

kasko zavaroval..naredil totalko....ter pokasiral za drugega, ki si ga bo lahko kupil brez dodatne orpeme (knipingov
evil.gif
).

voila....pa bo imel avto za drobiž.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
temo spremljam že vbistvu od začetka. če je kdo bral celo temo bo videl marsikaj zanimivega. sploh zadnja odkritja na avtu, ko so prage dol vzeli.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
temo spremljam že vbistvu od začetka. če je kdo bral celo temo bo videl marsikaj zanimivega. sploh zadnja odkritja na avtu, ko so prage dol vzeli.

Se mi ne da brat vseh nevemkolk strani, kaj so potem naredili? Ga je stožil?