Kaj bi kupili, ko greste po meso?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Kolega ima za bežigradom precej poznano mesnico. Poleg njega pa imam možnost dobiti v najem precej ugoden prostor/lokalček/pisarno... Ker je cena smešno nizka, bi poskusil iti na svoje, vendar je objekt tak, da tja pride enostavno samo stranka, ki gre k njemu v mesnico, drugih praktično ni. Zdaj, če bi odprl npr. servis računalnikov ali trgovino bi itak potreboval ogromno za reklamo, pa tudi takih strank pripeljati bi blo težko, če pa bi se šel kaj takega, da pride njegova stranka sproti še k meni, je pa to zastonj, ker stranka, ki gre po kilo faširanega se sigurno ne bo ustavila pri meni in se zanimala za prenosnik
wink-1.gif
.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Kafič ker je nakup mesa vedno družaben dogodek!
grin1.gif

Stoj zraven za pultom en dan pa poglej koliko ljudi se tam sreča tipa "o lojze, dolgo se nismo videli" -> gremo na eno kavo/pir/...

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Po mojem mnenju popolnoma odvisno po kaj boš šel v mesnico.

- Če boš šel po žar robo boš do-kupoval še pivo, oglje, zelenjavo, kruh....
- Če boš šel po meso za juho, boš dokupoval še zelenjavo
- Če boš šel po suhe mesnine, bi dokupil še kruh, hren, sire, vino....

Mogoče bi zraven pasala neka manjša trgovinica z "domačimi" delikatesnimi izdelki za razne "gurmančke".....siri, vino, kakšno posebno pivo, žgane pijače, domač kruh, peciva, potice, olja, ......

Običajno imajo take zadeve mesarije že poleg v ponudbi v nekih manjših količinah.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Problem bo najt nekaj pametnrga, kar ne bo odvisno od sezonskega povpraševanja

Iz tega vidika je kakšna trafika se najboljša izbira...čiki, playboy, kake čigume...bo folk kupoval čez celo leto

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Po mojem mnenju popolnoma odvisno po kaj boš šel v mesnico.

- Če boš šel po žar robo boš do-kupoval še pivo, oglje, zelenjavo, kruh....
- Če boš šel po meso za juho, boš dokupoval še zelenjavo
- Če boš šel po suhe mesnine, bi dokupil še kruh, hren, sire, vino....

Mogoče bi zraven pasala neka manjša trgovinica z "domačimi" delikatesnimi izdelki za razne "gurmančke".....siri, vino, kakšno posebno pivo, žgane pijače, domač kruh, peciva, potice, olja, ......

Običajno imajo take zadeve mesarije že poleg v ponudbi v nekih manjših količinah.

Če imam v mislih "ta pravo" mesarijo - vse to že imajo.